Madden NFL 18 (Xbox One)
search
  • Madden NFL 18 (Xbox One)

Madden NFL 18 (Xbox One)

9,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty Xbox One peli. Ikäraja: 7

Kaikkien aikojen upein amerikkalaisen jalkapallon konsolipelijulkaisu!

Madden NFL 18 esittelee pelaajilleen kaikkien aikojen upeimman ja kauneimman Madden-konsolipelin. Frostbite-pelimoottorin myötä amerikkalaisen jalkapallon pelaaminen näyttää äärimmäisen yksityiskohtaiselta, sulavalta ja fotorealistiselta. Joukkueiden stadionit, pelaajat ja sääolosuhteet huokuvat ennennäkemätöntä aitouden tunnetta vailla vertaa.

Pelimuodoista voi valita omat haluamansa otteluparit tai vaihtoehtoisesti pelata oikeaa jenkkifutiskautta seuraten uudessa Play Now Live! -pelimuodossa. Mitä ikinä suosikkijoukkueesi kohtaakaan oikeassa runkosarjassa, samat otteluparit ovat mukana tosimaailman tapahtumien mukaisesti.

Uusitun heittopelimekaniikan myötä pelaaja on entistä vapaampi valitsemaan heiton kohteen. Samalla erilaisia pelityylejä löytyy entistä monipuolisemmin. Mukana ovat helposti opittava arcade-pelimuoto, tiukasti sääntöjä seuraava simulaatiotila ja kilpailuhenkeä nostattava competitive-pelitila.

Kokonaisuuden kruunaavat mahdollisuus luovia oma joukkue kohti mestaruutta sekä Madden Ultimate Team -ominaisuus, jossa voi rakentaa oman joukkueensa sekä nykyisistä että entisistä NFL-pelaajista.

P68336K

Tilausviitteet

ean13
5030943121543
Käytetty