Watch_Dogs (Xbox One)
search
  • Watch_Dogs (Xbox One)

Watch_Dogs (Xbox One)

9,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty Xbox One peli. Ikäraja: 18

Käytä Chicagon kaupunkia aseenasi ja kosta omalla tyylilläsi.

Kaikki tapahtuu sormen pyyhkäisyllä. Pidämme yhteyttä ystäviin. Ostamme viimeisimpiä vempeleitä. Saamme selville, mitä maailmassa tapahtuu. Mutta sillä samalla pyyhkäisyllä luomme yhä enenevässä määrin kasvavan varjon. Jokaisella yhteydenotolla jätämme sähköisen jäljen, jonka avulla voi seurata jokaista liikettämme ja kohokohtaamme, jokaista tykkäystämme. Eikä kyse ole vain ihmisistä. Kaikki suuret kaupungit ovat verkottuneet. Kaupunkien infrastruktuuria valvovat ja kontrolloivat monimutkaiset käyttöjärjestelmät.

Watch_Dogs -pelissä järjestelmää kutsutaan nimellä Central Operating System (ctOS) eli keskuskäyttöjärjestelmä, joka hallitsee lähes kaikkea kaupungin teknologiaa ja sisältää tärkeimmät tiedot kaikista kaupungin asukkaista.

Pelihahmonasi on Aiden Pearce, nerokas hakkeri ja entinen rikollinen, jonka menneisyys johti väkivaltaiseen perhetragediaan. Nyt, jahdatessasi perhettäsi satuttaneita, pystyt valvomaan ja hakkeroimaan kaikkia ja kaikkea ympärilläsi olevia manipuloimalla mitä tahansa kaupungin verkkoon kiinnittynyttä. Pääset käsiksi kaiken näkeviin turvakameroihin, lataamaan henkilökohtaista informaatiota kohteen löytämiseksi, hallitsemaan liikennevaloja ja julkista liikennettä vihollisen pysäyttämiseksi... sekä paljon muuta.

P37736K

Tilausviitteet

ean13
3307215733097
Käytetty