NHL 13 (Xbox 360)
search
  • NHL 13 (Xbox 360)

NHL 13 (Xbox 360)

9,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty Xbox 360 peli. Ikäraja: 16

NHL 13 esittelee uuden innovatiivisen pelikokemuksen onnistuen toistamaan nykyajan NHL-pelauksen vauhdin, luovuuden ja strategiat

- True Performance Skating - Pelitapaa muuttava innovaatio, joka esittelee fysiikkapohjaisen luistelun ja yli 1000 uutta animaatiota. True Performance Skating toistaa autenttisesti aitojen NHL-pelaajien räjähtävän ja vauhdikkaan pelitavan. Yhdistettynä Skill Stickiin se antaa pelaajille mahdollisuuden hyödyntää kaikkia NHL-pelaajien ominaisuuksia tarjoamalla ennennäkemättömän ohjauksen ja luovuuden, jotka eivät ole koskaan aiemmin olleet mahdollisia jääkiekkopelissä.

- EA SPORTS Hockey I.Q. - Innovatiivinen uusi tekoälyjärjestelmä, joka ohjaa pelaajien, maalivahtien ja joukkueen käyttäytymistä. Pelaajat ovat aiemmissa NHL-peleissä olleet tietoisia vain lähellä olevista pelaajista ja maalivahdit ovat reagoineet vain kiekkoa hallussa pitävään pelaajaan. Uuden EA SPORTS Hockey I.Q. -tekoälyn myötä kaikki pelaajat ovat täysin tietoisia muista jäällä olevista pelaajista. Tämä tekee päätöksistä entistä nopeampia, fiksumpia ja aidompia. EA SPORTS Hockey IQ tarjoaa lisäksi kaikkien aikojen syvimmän ja monipuolisimman valikoiman aitoja lätkästrategioita ja -systeemeitä.

NHL 13 tarjoaa uusia kokemuksia, jotka yhdistävät lätkäfanit ystävien ja NHL-lätkän kanssa:
- GM Connected - Täydellinen fantasialiiga ystäville. GM Connected vie pelisarjan suosituimman offline-moodin, Be a GM, täysin uudelle tasolle mahdollistamalla ystävien välisen pelauksen omassa 30 NHL-joukkueen sarjassa. Moodi tarjoaa pelaajille mahdollisuuden hallita, pelata tai valmentaa omaa joukkuetta kohti tähteyttä. GM voi myös laajentaa kokemusta uudella mobiilisovelluksella, jonka myötä peli kulkee mukana kaikkialle.
- NHL Moments Live - Uudelleenkirjoita tai elä uudelleen historiaa pelaamalla jännittävimpiä NHL-hetkiä. NHL 13 kehittää edelleen konseptia, joka on esitelty muissa sporttipeleissä, esittelemällä jokaisen skenaarion aidon NHL-materiaalin kera vieden pelaajat lähemmäs jokaista intensiivistä hetkeä. Pelilevyltä löytyy NHL-kauden 2011-2012 jännittävimmät hetket ja uusia 2012-2013 hetkiä lisätään läpi kauden.

Pelisarjan faneja hemmotellaan myös näillä huikeilla uudistuksilla:
- Team-First Presentation, joka kustomoi NHL 13 - kokemuksen oman suosikki NHL-joukkueen mukaan.
- Kustomoitava EA SPORTS Hockey IQ mahdollistaa omien pelaajien ja joukkueen strategioiden luomisen ja taltioinnin ennennäkemättömällä tavalla sarjan historiassa.
- Uudistuksia keskeisiin offline ja online-moodeihin kuten Hockey Ultimate Team, Be a Pro, EA SPORTS Hockey League, sekä parannettu kaukalokokemus ja paljon muuta.

P71720K
Käytetty