UFC Undisputed 2009 (Xbox 360)
search
  • UFC Undisputed 2009 (Xbox 360)

UFC Undisputed 2009 (Xbox 360)

9,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty Xbox 360 peli. Ikäraja: 16

Vapaaottelupelien ehdoton kuningas. Astu kehään äläkä anna armoa!

UFC 2009 Undisputed tuo UFC-vapaaotteluiden maailman nykykonsoleille ainutlaatuisen upealla tavalla - aina toimintaa, asennetta tai intensteettitasoa myöden. Mukana on yli 80 huipputason tappelijaa UFC-kisoista ja niiden jokaisesta viidestä painoluokasta. Octagon-kehää ympäröivät niin urheilukommentaattorit, tapahtuman juontajat, tuomarit, valmentajat, kehätytöt kuin muutkin olennaiset henkilöt. Fotorealistisesti mallinnetut ottelijat ovat tietysti edustalla ja pelaajat pääsevät kokemaan ainutlaatuisen realistista ja rankkaa toimintaa, kun nyrkit, potkut, heitot ja sidonnat puhuvat tylyä kieltään.

Pelin täysin uusittu tappelumoottori on luotu nykysukupolven konsoleita ajatellen, tarjoten pelaajille innovatiivisen, välittömän ja helposti opittavan pelimekaniikan, jonka avulla eri tyylisuuntien ottelijoita on mahdollista kontrolloida. Tyylisuuntia löytyy muiden muassa thai-nyrkkeilyn, potku-nyrkkeilyn kuin brassijutsunkin puolelta.

Lisäksi pelin Create-A-Fighter -systeemi mahdollistaa omien ottelijahahmojen luomisen ja näiden muokkaamisen sekä harjoitushallinnan. Monipuolinen uratila puolestaan jatkaa hahmon kehittymismahdollisuuksia kohti edessä siintävää UFC Hall of Famea varten, unohtamatta dynaamista tarinalinjaa. Eikä unohtaa tule myöskään pelin verkkopelimahdollisuuksia ja netistä ladattavia lisäominaisuuksia

P70218K

Tilausviitteet

ean13
4005209118088
Käytetty