James Camerons Avatar - The Game (Xbox 360)
search
  • James Camerons Avatar - The Game (Xbox 360)

James Camerons Avatar - The Game (Xbox 360)

9,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty Xbox 360 peli. Ikäraja: 12

James Cameron´s Avatar: The Game on virallinen kehuttuun James Cameron´s Avatar -elokuvaan perustuva virallinen videopeli. Se vie syvälle uskomattoman Pandora-planeetan ytimeen. Pelaajat kohtaavat Na´vi-hahmoja, Pandoran alkuperäisiä asukkaita ja löytävät elämänmuotoja, joita ei ole nähty videopeleissä koskaan aikaisemmin. Kun avaruudesta arvokkaita luonnonvaroja etsivän RDA Corporationin ja Na´vien välille syntyy ristiriita, pelaajat joutuvat taistelemaan planeetan sydämessä koko sivilisaation kohtalon puolesta.

Uppoudu James Cameronin maailmaan. Kulje syvälle Pandoran ytimeen. Tutustu James Cameronin maailmankaikkeuteen omasta näkökulmastasi. Osallistu kahden maailman väliseen huikeaan taisteluun.

Valitse puolesi: RDA tai Na´vi. Voit mukauttaa yli 60 RDA- tai Na´vi-asetta. Valitse taitosi: 20 kullekin klaanille. Aja ajoneuvoilla ja ratsasta eläimillä. Laajenna taisteluita verkkoon monen pelaajan peleiksi. Kehitä hahmoasi ja hanki uusia taitoja. Luo ikioma hahmosi ja hanki taitoja edetessäsi pelissä.

P5738K
Käytetty