Tom Clancys - EndWar (Xbox 360)
search
  • Tom Clancys - EndWar (Xbox 360)

Tom Clancys - EndWar (Xbox 360)

8,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty Xbox 360 peli. Ikäraja: 16

Ensimmäinen ääniohjattu strategiapeli! Ennakkovaraa ja saat kolme uutta pataljoonaa käyttöösi!

Koe kolmas maailmansota kotisohvallasi uudessa, mullistavassa Tom Clancy´s EndWar -pelissä, joka on täysin puheohjattavissa.

Hyytävän ajankohtaisessa juonessa supervallat ottavat yhteen täysimittaisessa sodassa - ja sinulla on päätösvalta. Ohjaat joko Yhdysvaltain johtamaa Joint Strike Forcea, European Enforcers Corps -joukkoja tai venäläistä Spetsnaz Guards Brigadea yksinpelikampanjassa tai verkkomoninpelissä jatkuvasti kehittyvässä Theatre of War -tilassa.

EndWar menee muita sotapelejä pidemmälle, sillä voit nyt komentaa yksiköitäsi omalla äänelläsi - toiminta on aidosti hallinnassasi ajatuksen nopeudella.

Perinteisen lintuperspektiivin sijaan EndWarissa on ainutlaatuinen kolmannen persoonan kamera, joka vie sinut taistelun sydämeen. Katso tuhon leviämistä, kun sadat yksiköt kamppailevat täysin tuhottavilla taistelukentillä.

Suoja, sulkutuli, moraali ja monet muut taistelun tekijät ovat mukana pelissä, kun taistelet tiesi halki Euroopan ja Yhdysvaltojen.

Tom Clancy -perinteen mukaisesti EndWar sisältää laajan valikoiman ajoneuvoja, aseita ja varusteita, jotka perustuvat tosielämän sotilaallisiin tutkimuksiin. Saat siis käsiisi tulevaisuuden sotien huipputekniikkaa.

- Ensimmäinen strategiapeli, jota voi pelata kokonaan puheohjauksella

- Risk-tyylinen, massiivinen verkkopelikampanja Theatre of War tuo satoja tuhansia pelaajia mukaan toimintaan

- 40 tosielämän taistelukenttää, mukaan lukien Rovaniemi, Washington, Pariisi ja Moskova, ja yksityiskohtien runsaus, jota yleensä nähdään vain ensimmäisen persoonan ammuntapeleissä


P5156K
Käytetty