Mass Effect 2 (Xbox 360)
search
  • Mass Effect 2 (Xbox 360)

Mass Effect 2 (Xbox 360)

9,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty Xbox 360 peli. Ikäraja: 18

Uusi salaperäinen vihollinen on noussut esiin kaksi vuotta sen jälkeen, kun komentaja Shepard torjui kaiken orgaanisen elämän tuhoa tavoitelleiden Reapersien hyökkäyksen.

Tunnetun avaruuden kaukaisimmilla laidoilla, kaikessa hiljaisuudessa, jokin kaappaa ihmisiä kokonainen siirtokunta kerrallaan. Pelastaakseen ihmiskunnan kaikkien aikojen suurimmasta vaarasta Shepardin on tehtävä yhteistyötä häikäilemättömän Cerberus-järjestön kanssa, joka on omistautunut ihmislajin selviytymisen varmistamiseen keinoja kaihtamatta.

Voidakseen edes yrittää tätä vaarallista tehtävää, on Shepardin koottava galaksin taitavin ryhmä ja komennettava tehokkainta koskaan rakennettua alusta. Silti monet ovat sitä mieltä, että kyseessä on itsemurhatehtävä. Komentaja Shepard aikoo todistaa heidän olevan väärässä.

- Star Wars: Knights of the Old Republic:in, Dragon Age: Origins:in ja Mass Effect:in tekijöiltä saapuu Mass Effect ?trilogian kolmas, synkkä osa!
- Johda ainutlaatuista mahtavien hahmojen ryhmää kohtalokkaalla tehtävällä avaruuden vaarallisimmissa kolkissa.
- Ensimmäisen Mass Effectin pelaajat voivat käyttää vanhaa tallennustiedostoaan ja jatkaa oman komentaja Shepardinsa tarinaa. Uusia pelaajia odottaa jännittävä, hiottu ja toiminnantäyteinen matka, joka ylittää ensimmäisen seikkailun lähes jokaisella mahdollisella tavalla.
- Suojaudu, komenna eliittiryhmää vaivattomasti, käytä 19 asetyyppiä (mm. raskaat aseet) ja iske vihollisia kuolettavilla erikoisvoimilla täysin uudistetulla ja parannetulla taistelujärjestelmällä.
- Entistä kiivaampi millintarkan räiskintäohjauksen ansiosta. Toiminta pysyy hanskassa ja selviydyt mahdottomalta tuntuvasta ylivoimasta.
- Uusi osumakohtiin perustuva vauriomallinnus: Tähtää heikkoihin kohtiin, ammu raajat irti, sytytä viholliset palamaan ja rampauta vihollisjoukot tai tee ne vaarattomaksi.
- Matkaa avaruuden kaukaisilla ja kuolettavilla äärilaidoilla kootaksesi tehtävään vaadittavan ryhmän. Valikoima mahtavia hahmoja odottaa löytymistään monenlaisilla vaarallisilla ja visuaalisesti vaikuttavilla planeetoilla.
- Kartoita ainutlaatuisia planeettoja ja suorita sivutehtäviä ratkoaksesi Mass Effectin universumin loputtomia salaisuuksia.
- Valitse hahmoluokkasi, muokkaa ulkonäköäsi ja räätälöi kykysi ja vahvuutesi. Edetessäsi pelissä Shepardin kyvyt kehittyvät.
- Ohjaa keskustelua. Parannettu keskustelujärjestelmä, jossa voit ottaa asiat omiin käsiisi ? usein vapaamielisellä voimankäytöllä.

P5132K

Tilausviitteet

ean13
5030936080628
Käytetty