Halo 3 - ODST (Xbox 360)
search
  • Halo 3 - ODST (Xbox 360)

Halo 3 - ODST (Xbox 360)

13,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty Xbox 360 peli. Ikäraja: 16

Halo-sarjan uusin peli on nimeltään Halo 3 -ODST, ja sarjan arvostettu kehittäjä Bungie on tehnyt sen vain Xbox 360:lle. Osta omasi heti!

Halo-sarjan uusin peli on nimeltään Halo 3:ODST, ja sarjan arvostettu kehittäjä Bungie on tehnyt sen vain Xbox 360:lle. Halo 3: ODST:ssä alkuperäisen Halo 3:n tarinan taustalla olevat tapahtumat voi kokea ODST (Orbital Drop Shock Trooper) -sotilaana. Sotilaat etsivät hajaantunutta ryhmäänsä ja yrittävät selvittää, miksi Covenant hyökkäsi New Mombasaan. Peli paljastaa uusia puolia mittavasta Halo-maailmasta, joka on kiehtonut pelaajia jo lähes kahdeksan vuoden ajan.

Halo 3: ODST sisältää uuden Firefight-moninpelitilan, jossa neljä pelaajaa muodostaa ODST-ryhmän ja taistelee yhdessä vihollisjoukkoja vastaan. Taistelujen haastavuus kasvaa jatkuvasti. Pelin mukana tulee erillinen levy, joka sisältää kolme uutta Halo 3:n moninpelikenttää, kaikki alkuperäisen Halo 3:n kentät sekä Legendary-, Heroic- ja Mythic-kenttäpakettien kentät. Levyllä on siis yhteensä 24 kenttää.

- Täysin uusi kampanja. Halo 3: ODST:n kampanjassa tutkitaan salaperäisiä tapahtumia, joiden vuoksi Master Chief palasi New Mombasaan Halo 3:ssa. Koe kamppailu Maan kohtalosta ODST (Orbital Drop Shock Trooper) -sotilaana. Voit nähdä pelitrilogian päätösosan tapahtumien taustan uudesta näkökulmasta ja pelata erilaisella pelityylillä. Halo 3: ODST tarjoaa aiemmista sarjan peleistä tutun mahtavan Halo-elämyksen sekä uusia aseita taisteluun Covenantia vastaan.
- Uusi sankari:valmistaudu pudotukseen. ODST-erikoisjoukkojen sotilaat ovat pitkälle koulutettuja. He ovat rohkeita ja valmiita ottamaan vastaan tehtävät, joihin yksikään selväjärkinen sotilas ei suostuisi. ODST-sotilaat ovat ylpeitä siitä, että heidän yksikkönsä käy aina ensimmäisenä taisteluun. He saattavat esimerkiksi syöksyä yksittäin pudotuskapseleissa hurjalla vauhdilla planeetan ilmakehään.
- Laajennettu moninpeli. Jokainen Halo-peli on sisältänyt uraauurtavia moninpeliominaisuuksia. Halo 3: ODST ei ole poikkeus, sillä se sisältää täysin uuden tavan pelata Haloa. Firefight on yhteistyöhön perustuva moninpelitila, jossa neljä pelaajaa voi aloittaa taistelun välittömästi. Pelaajat muodostavat ODST-ryhmän, joka kamppailee jatkuvasti haastavampia vihollisjoukkoja vastaan. Tavoitteena on saada mahdollisimman paljon pisteitä. Erilaiset Halo 3:n pääkallot aktivoituvat pelin aikana. Toiminta on intensiivistä ja vaihtelevaa.Halo 3: ODST:n mukana tulee erillinen levy, joka sisältää kolme uutta Halo 3:n moninpelikenttää. Erillinen levy sisältää kaikki alkuperäisen Halo 3:n kentät sekä Legendary-, Heroic- ja Mythic-kenttäpakettien kentät. Levyllä on siis yhteensä 24 kenttää.
- Enemmän yhteisötoimintoja.Pelaajat voivat edelleen nauttia Halo 3:n edistyneistä toiminnoista, joita ovat esimerkiksi tallennetut videot, näyttökuvat, kampanjapisteytys ja neljän pelaajan yhteistyöpeli Xbox LIVEn kautta. Kaikki uudet Halo 3:n moninpelikentät tukevat Forge-editoria täysin, joten fanit voivat mukauttaa niitä vapaasti.
- Avaa Halo:Reach. Halo 3: ODST sisältää erikoisbonuksen faneille. Pelin avulla voi osallistua Halo: Reachin moninpelin beetatestaukseen, kun testaus aloitetaan. Halo: Reachin moninpelin beetatestauksesta kerrotaan enemmän myöhemmin.


P5124K
Käytetty