Midsomerin murhat - Kausi 4 (Midsomer Murders - Series 4) (5 DVD)
search
  • Midsomerin murhat - Kausi 4 (Midsomer Murders - Series 4) (5 DVD)

Midsomerin murhat - Kausi 4 (Midsomer Murders - Series 4) (5 DVD)

19,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 8 h 15 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Mikään ei ole sitä miltä näyttää Midsomerin kreivikunnan idyllisten kylien hyvinhoidettujen pensasaitojen takana. Rauhallisen kyläelämän alla piilee synkkiä salaisuuksia, skandaaleja ja puhdasta pahuutta. John Nettles nähdään sarjan pääosassa – huumorintajuisena, pohdiskelevana ja järjestelmällisenä komisario Barnabynä.

KUOLEMAN PUUTARHA
Midsomer Deverellin kylässä nousee metakka kun Inkpen- Thomasit muuttavat takaisin sukutilalleen ja päättävät muuttaa siellä sijaitsevan muistopuutarhan teehuoneeksi. Päätöksestä tuohtunein on Bennettin perhe, joka omisti tilan muutaman vuoden ajan ja perusti puutarhan. Inkpenin perheenjäsen löytyy puutarhasta kuolleena, paperilappu vieressään. Barnabyn ja Troyn epäilykset alkavat herätä kun ilmenee, että rouva Bennett katosi salaperäisesti joitakin vuosia aiemmin...

SURMAN ENKELI
Easterly Grange Hotellin omistaja Karl Wainwright on juuri kuollut ja testamentannut liiketoimensa neljän henkilön jaettavaksi. Yksi heistä on paikallinen nukketeatteritaiteilija, joka katoaa mystisesti. Murhatutkimukset käynnistyvät, kun hänen irtileikattu kätensä löytyy metsiköstä. Pian Barnabyllä ja Troylla on kokonainen murhien sarja setvittävänään.

SÄHKÖINEN KOSTO
Miehen alaston ruumis löytyy Midsomer Parvassa asuvan Sir Harry Chatwyn omistamalta pellolta omituisen kehän keskeltä. Kylässä liikkuu pian huhuja murhanhimoisista avaruusolioista, mutta Barnaby on toista mieltä – varsinkin kun toinen samankaltainen tapaus ilmenee.

TAPPAJAN JÄLJILLÄ
Paikallinen lääkäri, Oliver Burgess, epäilee törmänneensä johonkuhun autollaan kotimatkallaan. Samanaikaisesti tuntematon irlantilaismies vaikuttaa kadonneen. Barnaby tapaa vanhan rikollistaustaisen tuttunsa, Melvyn Stockardin, joka on tätä nykyä tilanomistaja Newton Magnassa. Stockard väittää tehneensä parannuksen, mutta vastustaa tyttärensä tulevaa avioliittoa. Murhatutkimukset käynnistyvät kun eräs häävieraista löytyy kuolleena.

SYNKKÄ SYKSY
Goodman’s Landin posteljooni Dave Cutler murhataan kesken aamupostinjaon. Paikallispoliisi Jay Nashin avustuksella, Barnabyn ja Troyn tutkimuksissa ilmenee Daven olleen paikallinen ’Casanova’. Kysymys kuuluukin, onko asialla mustasukkainen aviomies vai hylätty rakastajatar? Pian löytyy toinenkin ruumis..

Ohjaajat: Peter Smith,Jeremy Silberston,David Tucker

Näyttelijät: Laura Howard,Jane Wymark,Daniel Casey,John Nettles

P77979K

Tilausviitteet

ean13
6438044074857
Käytetty