Midsomerin murhat - Kausi 9 (Midsomer Murders - Series 9) (4 DVD)
search
  • Midsomerin murhat - Kausi 9 (Midsomer Murders - Series 9) (4 DVD)

Midsomerin murhat - Kausi 9 (Midsomer Murders - Series 9) (4 DVD)

24,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 6 h 16 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi

SELVÄNÄKIJÄT
John Ransom löydetään kuolleena Midsomer Merestä, pää täynnä kärventämisen jälkiä. Barnabylle ja Scottille selviää, että kyläläisillä näyttäisi olevan kyky ennustaa tulevaa. Barnabyn täytyy tunkeutua syvälle kylän historiaan pystyäkseen ratkaisemaan tapauksen.

PINNAN ALLA
Kun paikallinen asianajaja putoaa talonsa katolta, ei ole täysin selvää oliko kyseessä murha vai itsemurha. Hänen kuolemaansa seuraa naapurin, Otto Benhamin, outo kuolema. Barnaby löytää väärennettyjä vuosikertaviinien etikettejä Benhamin kassakaapista, ja alkaa epäillä petoksen yhdistävän näitä kuolemantapauksia.

JÄLJET JOHTAVAT SYLTTYTEHTAALLE
Vierailija katoaa opastetulla kierroksella Plummerin kuuluisalla tehtaalla, ja löytyy alastomana ja kuoliaaksi murskautuneena sterilointilaitteesta. Selviää, että hän oli kilpailevan yrityksen, Fieldway Foodsin, johtohenkilö. Barnaby & Scott keskittävät tutkimuksensa Plummerin perheen jäseniin.

RAPSODIA
Joan Alder, kuuluisa paikallinen säveltäjä, kuoli 20 vuotta sitten, jättäen katkeruutta jälkeensä. Paikallinen musiikinopettaja murhataan ja hänen tavaroistaan löydetään arvokas käsikirjoitus, jota Barnaby epäilee väärennökseksi. Kun ihmisten mielenkiinto Joan Alderin töitä kohtaan lisääntyy, vähenee mielenkiintoa osoittaneiden ihmisten lukumäärä uusien murhien myötä.

Ohjaajat: Peter Smith,Jeremy Silberston,David Tucker

Näyttelijät: Laura Howard,Jane Wymark,Daniel Casey,John Nettles

P77973K
Käytetty