Skins - Kausi 1 (Skins - Series 1) (3 DVD)
search
  • Skins - Kausi 1 (Skins - Series 1) (3 DVD)

Skins - Kausi 1 (Skins - Series 1) (3 DVD)

12,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 6 h 40 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi


BAFTA-palkittu Skins - liekeissä seuraa riehakkaan bristolilaisen kaveriporukan arkea ja rakkauselämää. Lämminhenkistä komediaa ja uskaliasta realismia - todellinen tv-harvinaisuus - draamaa teini-ikäisistä teinien esittämänä. Jokainen jakso on sekoitus huumoria ja sydänsuruja, ja tarinat näiden hankaluuksiin ajautuvien 17-vuotiaiden elämästä ovat välillä hyvinkin shokeeraavia. He ovat optimistisia nuoria jotka opintojen lomassa käyttävät huumeita, juovat alkoholia ja harrastavat seksiä.

He elävät täysillä rajojaan testaten. Tony on kaupungin parhaimman näköinen kundi, hänen paras ystävänsä Sid taas on vähemmän onnekas tyttöjen kanssa, kunnes anorektinen Cassie tulee kuvioihin. Mutta Sid on rakastunut Michelleen, joka tapailee Tonya - tietenkin. Porukkaan kuuluu myös myös suorapuheinen muusikko Jal, bilettäjä Chris, Maxxie ja hänen paras ystävänsä Anwar, joka onnistuu miksamaan pillerit, jännityksen ja juomisen uskontonsa kanssa. Sarjassa vierailevat mm. Harry Enfield, Neil Morrissey, Sarah Lancashire, Danny Dyer ja Peter Capaldi.

Ohjaajat: Jamie Brittain,Bryan Elsley

Näyttelijät: Nicholas Hoult,Joseph Dempsie,Mike Bailey,Larissa Wilson,Dev Patel,Mitch Hewer,April Pearson,Hannah Murray,Siwan Morris,Daniel Kaluuya

P6888K

Tilausviitteet

ean13
6438044258950
Käytetty