Todella Upeeta -elokuva (Absolutely Fabulous: The Movie (2016)) (Blu-ray)
search
  • Todella Upeeta -elokuva (Absolutely Fabulous: The Movie (2016)) (Blu-ray)
  • Todella Upeeta -elokuva (Absolutely Fabulous: The Movie (2016)) (Blu-ray)

Todella Upeeta -elokuva (Absolutely Fabulous: The Movie (2016)) (Blu-ray)

6,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty Blu-ray. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Jennifer Saunders (Edina) ja Joanna Lymley (Patsy) palaavat ikonisiin rooleihinsa yhdessä TV-sarjan muun alkuperäisen kaartin kanssa (Julia Sawalha/Saffy, Jane Horrocks/Bubble ja June Whitfield/äiti). Niin kuin olettaa voi, heidän valkokangasdebyyttinsä on yhtä hohdokas kuin mihin he ovat tottuneet: kimallusta, glamouria ja hulppeaa luksuselämää, johon kuuluvat shoppailu, cocktailit ja biletys Lontoon trendikkäimmissä mestoissa.
Mutta kun heitä aletaan syyttää muotibileissä tapahtuneesta suuren luokan onnettomuudesta, he joutuvat keskelle mediamyrskyä ja säälimättömien paparazzien hampaisiin. Kaksikko pakenee pennittömänä superrikkaiden suosimalle Ranskan Rivieralle ja uskoo onnistuneensa täydellisessä pakosuunnitelmassaan. Edina ja Patsy ajattelevat voivansa jatkaa pintaliitoelämäänsä loputtomiin.

Tv-sarjan tyylille uskollisena elokuvassa vilisee toinen toistaan suurempia elokuva-, musiikki- ja muotimaailman tähtiä.

Ohjaaja: Mandie Fletcher

Näyttelijät: Joanna Lumley,Jennifer Saunders,Joan Collins,Jane Horrocks,Julia Sawalha,Celia Imrie,June Whitfield,Dawn French,Jerry Hall,Kate Moss,Emma Bunton,Chris Colfer,Rebel Wilson,Cara Delevingne,Gwendoline Christie,Kim Kardashian West,Rylan Clark-Neal

P59584K

Tilausviitteet

ean13
7340112734015
Käytetty