Simpsonit: Simpsonit matkalla Hollywoodiin (Simpsons Classics: The Simpsons Go to Hollywood) (DVD)
search
  • Simpsonit: Simpsonit matkalla Hollywoodiin (Simpsons Classics: The Simpsons Go to Hollywood) (DVD)

Simpsonit: Simpsonit matkalla Hollywoodiin (Simpsons Classics: The Simpsons Go to Hollywood) (DVD)

4,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 28 min. Ikäraja: 7
Tekstitykset: suomi,ruotsi

TÄHTIEN LOISTEESSA
Epäonnistuneen vesihiihtoyrityksen jälkeen Homer tapaa Kim Basingerin ja Alec Baldwinin. Homerista tulee heidän henkilökohtainen apulaisensa, ennen kuin hän ilmiantaa heidät ja heidän ystävänsä Ron Howardin.

LENTOPELKO
Marge huomaa kärsivänsä lentopelosta. Hän aloittaa terapian, missä tukahdutetut kamalat muistot hänen isästään tulevat pintaan – hän oli lentoemäntä.

GABBO VAI KRUSTY
Kun uskomaton vatsastapuhuja tekee ensiesiintymisensä yhdessä nukkensa Gabbon kanssa, Krusty Klovnin show alkaa menettää katsojia, ja TV-kanava lopettaa Krustyn shown. Bart ja Lisa auttavat häntä saamaan lähetysaikansa takaisin Johnny Carsonin, Bette Midlerin ja Red Hot Chili Peppersin avulla.
HOMERIN TULILIEMI

Homer antaa Moelle idean uudesta cocktailista, jonka salainen ainesosa on yskänlääke. Moe ottaa reseptin käyttöönsä hyvittämättä Homeria. Moen baari alkaa kukoistaa, vetäen cooleja asiakkaita kuten Aerosmithin. Mutta ennen kuin Moe saa myytyä reseptin eteenpäin, katkera Homer paljastaa Moen menestyksen salaisuuden. *Vierailevina tähtinä Aerosmith, Alec Baldwin, Anne Bancroft, Kim Basinger, Johnny Carson, Ted Danson, Brian Grazer, Woody Harrelson, Hugh Hefner, Ron Howard, Bette Midler, Catherine O’Hara, Rhea Pearlman, Luke Perry, John Ratzenberger, The Red Hot Chili Peppers, Elizabeth Taylor, George Wendt ja Barry White.




P58986K

Tilausviitteet

ean13
6438044077957
Käytetty