War Collection 6 (3 DVD)
search
  • War Collection 6 (3 DVD)

War Collection 6 (3 DVD)

9,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Uusi DVD. Kesto: 7 h 8 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Kukkula 60
Australialainen kaivosinsinööri Oliver Woodward lähtee vuonna 1916 kotimaastaan ja rakkaansa luota suorittamaan vaarallista tehtävää länsirintamalla. Yhdessä kaivostyöläisjoukkueen kanssa - kaikki kokemattomia sotilaita - Oliverin tulisi murtautua vihollislinjojen läpi maan alla räjäyttääkseen historian suurimman pommin. Mutta saksalaisetkin ovat ymmärtäneet maanalaisen sodankäynnin merkityksen, ja jokainen virhearvio tunnelilabyrintissä voi merkitä kuolemaa.

Hindenburg
Frankfurt toukokuussa 1937. Maailman suurin ilmalaiva Hindenburg on juuri kohoamassa ilmaan lentääkseen New Yorkiin, mutta jollakulla on muita suunnitelmia. Kun väkijoukot kokoontuvat katsomaan natsi-Saksan ylpeydenaiheen nousua, nuori mies yrittää löytää rakastettunsa ilmalaivasta ja samalla estää tuhoisaa sabotaasia tapahtumasta.

Nanjingin verilöyly
Vuonna 1937 keisarillinen armeija lähestyy Nanjingin kaupunkia Kiinassa. Japanilaiset odottavat nopeaa voittoa, mutta kiinalaiset taistelevat jokaisesta korttelista. Kuuden viikon taistelussa menetti henkensä yhteensä 300 000 ihmistä.
P64523U
Lisätty