FIFA 07 (PSP)
search
  • FIFA 07 (PSP)

FIFA 07 (PSP)

4,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty PlayStation Portable peli. Ikäraja: sallittu

Koe maalinteon ihanuus ja maista viime hetken tappion katkeraa kalkkia. Koe otteluareenoiden kihelmöivän jännittävä ilmapiiri sekä kotijoukkueen että vieraan näkökulmasta, kun yrität raivata tiesi liigan huipulle. Uudelleen mallinnettu pallon fysiikka ja uudet animaatiot tekevät pelin hallinnasta entistäkin monipuolisempaa. Peippaa pallo haltuusi ja pistä verkko laulamaan. Treenaa klubisi huippukuntoon verkkoliigassa*, jossa voit yhdessä ystäviesi kanssa päihittää klubinne vastustajat eri puolilta maata. Kausi on alkanut.

Futis elää tunteesta

Yleisö reagoi täysillä suorituksiisi. Maaleja ja pallon hallintaa seuraa kannustus, mutta epäonnistumisia seuraavat kohahdukset ja tyytymätön jupina. Kamera tarkentaa tunteensa näyttäviin pelaajiin.


EA SPORTS:in interaktiiviset sarjat

Edusta joukkuettasi netissä osana Englannin, Saksan, Ranskan tai Meksikon pääsarjoja. Voitot tai tappiot heijastuvat suoraan sijoitukseesi sarjataulukossa.


Muuttuva sää

Älä laske sen varaan, että aurinkoinen ilma kestäisi koko ottelun ajan. Sade voi alkaa yht´äkkiä ja lakata juuri ennen puoliajan alkua.


Parannellut managerointiominaisuudet

Ota huomioon kaikki: raha, junioripelaajien kehittäminen, lehdistö ja fanien reaktiot. Uppoudu täysillä manageroinnin maailmaan. Uutuutena voi luoda oman joukkueesi.


Sosiaalifutista

Pelaa 1-8 kaveriasi vastaan FIFA 07 LOUNGE -pelimuodossa. Voitte tasoittaa taitoeroja, jotta saatte todella selville kuka on kingi.


Autenttista aitoutta

FIFA 07:ssa on 27 sarjaa yli 20 maasta ja yli 510 joukkuetta, joiden kaikkien logot ja asusteet vastaavat oikeita!


Uutisia 24/7

Nettiyhteyden avulla saat tuoreimmat uutiset, sekä ottelutilanteet ja tulokset ruudullesi kellon ympäri.


*Toimintoa ei ole saatavilla PSP?-järjestelmälle


P73035K
Käytetty