Darksiders 2 - DeathInitive Edition (PS4)
search
  • Darksiders 2 - DeathInitive Edition (PS4)

Darksiders 2 - DeathInitive Edition (PS4)

19,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Uusi PlayStation 4 peli. Ikäraja: 18

Se mikä alkaa sodasta päättyy kuolemaan.
Loppusodan herättämänä, legendaarisista neljästä hevosmiehistä pelottavin, Death, lähtee uuteen valloitukseen tavoitteenaan palauttaa ihmiskunta omalle paikalleen ja puhdistaa veljensä nimi.
Eeppisellä matkallaan Death tajuaa että on olemassa lukemattomia kamalampia ja hirvittävämpiä asioita kuin ydintuhosta jäljelle jäänyt maailma ja että muinainen kauna saattaa uhata koko luomakuntaa.
Pelaa Deathilla ja saat käyttöösi pelottavimman legendaarisista neljästä Hevosmiehistä, joka pystyy tuhoamaan kokonaisia maailmoja ja taistelemaan sekä taivaallisia että helvetillisiä voimia vastaan.
Ennennäkemätön maailma, Joe Madin uniikkiin tapaan luotuna.
Taivas ja helvetti, tutki hätkähdyttävää pelimaailmaa taivasta ja helvettiä muistuttavissa maailmoissa.
Voit muovata pelikokemustasi valitsemalla hahmollesi lukuisia erilaisia suojia, aseita ja taitoja, joiden mukaan pelaajat voivat luoda oman Deathinsä.
Replay-ominaisuussa voit tutkia laajaa avointa maailmaa, suorita kymmeniä erilaisia sivutehtäviä ja kustomoi Death haluamallasi tavalla uuden kehittymisjärjestelmän avulla.
Death on vikkelä ja notkea hahmo, joka kykenee uskomattomiin liikkeisiin ja antaa vapauden tutkia pelimaailmaa ennennäkemättömällä tavalla.

DeathInitive Edition sisältää Darksiders 2-pelin + kaikki aiemmin julkaistut lisäosat sisältäen yli 30 tuntia pelattavaa.
Lisäosat ovat Maker Armor Set, The Abyssal Forge, The Demon Lord Belial, Death Rides, Angel of Death, Deadly Despair, Shadow of Death, Mortis Pack, Rusanov´s Axe, Van Der Schmash Hammer, Fletcher´s Crow Hammer, Mace Maximus, Argul´s Tomb.

P62288U

Tilausviitteet

ean13
9006113008125
Uusi