Assassins Creed - Syndicate (PS4)
search
  • Assassins Creed - Syndicate (PS4)

Assassins Creed - Syndicate (PS4)

17,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty PlayStation 4 peli. Ikäraja: 18

PlayStation 4 -pelaajille kymmenen lisätehtävää rikostentäyteisessä Lontoossa

Ubisoft ja Sony julkistivat yhteistyön, jonka hedelminä Assassin?s Creed Syndicate -toimintapeli saa ainutlaatuista lisäsisältöä PlayStation 4 -pelikonsolilla.

PlayStation 4 -pelaajat pääsevät tutkimaan The Dreadful Crimes -sarjassa outoja murhia viktoriaanisen Lontoon maisemissa. Kymmenen ainutlaatuista tehtävää ovat saaneet innoituksensa niin sanotuista Penny Dreadful -tarinoista, joissa kuvitteelliset ja sensaatiomaiset rikokset näyttelivät pääosaa. Nämä tarinat olivat erityisen suosittuja työväenluokan parissa 1800-lukulaisessa Lontoossa.

Tehtävissä pelaajat selvittävät rikoksia vihjeiden ja silminnäkijähaastatteluiden perusteella luoden uraa eräänlaisina etsivinä. The Dreadful Crimes -tehtävät ovat pelattavissa sekä Jacob että Evie Fryenä. Tehtävät tulevat pelattavaksi heti pelin julkaisupäivänä, 23. lokakuuta.

ENSIMMÄINEN NYKYAJAN KYNNYKSELLÄ OLLUT SALAMURHAAJA - Olet röyhkeä ja kapinallinen Jacob Frye, et kumartele kuvia ja otat vihollisista mittaa salamannopeilla sarjatapoilla ja vastaliikkeillä. Vältä vihollisiasi parannetulla hiiviskelytaktiikoilla ja käytä sitten upouutta asearsenaaliasi, johon kuuluu kukri-veitsi, nyrkkiraudat ja kävelykeppiin piilotettu miekka. Voit uutta teknologiaa, kuten rope launcher, käyttämällä kiivetä rakennuksia sekunneissa ja yllättää vihollisesi.

MATKAA LÄPI TEOLLISEN LONTOON VILKKAAN MAAILMAN - Taistele ja menesty viktoriaanisen Lontoon massiivisen avoimessa maailmassa, aina Buckinghamin palatsista Whitechapeliin. Ylitä parkourin avulla liikkuvia ajoneuvoja pysyäksesi vihollistesi perässä tai paetaksesi huimapäisen iskun jälkeen. Kaappaa vaunuja ja ota osaa rajuihin katukisoihin tai anna tuhon seurata Thames-joella kulkevaa höyryalustasi.

OTA LONTOON ALAMAAILMA HALLINTAASI - Kun Jacob toimii johtajana, pelaajat voivat luoda Iso-Britannian hurjimman jengin ja ainoan joukon, joka pystyy haastamaan plutokraatit, kukistamaan kilpailevat jengit ja murtamaan sorretun väestön kahleet. Lontoon alamaailma voidaan ottaa haltuun tunkeutumalla vihollistukikohtiin erilaisia aseita käyttämällä. Junaryöstöistä pelastettaviin lapsityöläisiin, pelaajat eivät anna minkään estää heitä tuomasta oikeutta Lontoon laittomille kaduille.


P61302K

Tilausviitteet

ean13
3307215893388
Käytetty