• Loppu
Skate 2 (PS3)
search
  • Skate 2 (PS3)

Skate 2 (PS3)

9,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Loppu

Käytetty PS3 peli. Ikäraja: 16

Skeittiskenen mysteerisestä katoamisesta on jo viisi pitkää vuotta ja paljon on muuttunut jättimäisen katastrofin jälkeen. Hävitys tuhosi täysin laajoja alueita San Vanelonasta. Massaevakuointien eräs yritys, Mongocorp, voitti tarjouskilpailen New San Vanelonan uudelleenrakentamisesta. Firman sairaalloinen omaisuutensa suojelu estää heräävää skeittikulttuuria nousemaan kukoistukseensa. Tehtävänäsi on luoda uusi ura ja herättää New San Vanin skeittiskene. Jotta saisit homman hoidettua, on sinun tuplattava trikkiesi määrä ja käytettävä hyväksesi uutta ominaisuutta: voit siirrellä kamoja mielesi mukaan ja suunnitella kipeitä ratoja! Mukana on jopa ryhmä paikallisia, jotka auttavat sinua tarpeen mukaan. Skate 2 - on aika ottaa kaupunki takaisin, yksi spotti kerrallaan.

Tuplaa trikkiesi määrä
Lähde kadulle ja ala omistaa New San Vanelonan skeittimestoja uusilla trikeillä, kuten one-footit, handplantit, hippy jumpit jne.

Liikettä!
Laskeudu laudaltasi ja siirrä ympäröiviä kamoja luodaksesi ultimaattisen skeittispotin!

Muuta kaupungin ilmettä
Et voi rakentaa skeittiskeneä yksin. Soita ryhmäsi avuksi muokataksesi paikkoja, tyhjentääksesi altaita ja saadaksesi hieman henkilökohtaista turvaa.

Hall of Meat
Rankaise skeittariasi rankimmilla mahdollisilla tavoilla uusien kaatumisfysiikkojen avulla. Uusitussa Thrasher Hall of Meat -tilassa on mukana brutaaleja slämihaasteita ja mahdollisuus muokata ronskeimpija pannutuksia!

Luo omat spottisi
Kun olet siirrellyt tavaraa ympäriinsä luodaksesi parhaat mestat, niin voit esitellä niitä. Lähetä nettiin muokatut spottisi, lataa muiden luomuksia ja äänesta mielestäsi parhaita.

Enemmän online-skeittausta
Siirry saumattomasti yksin- ja moninpelitilojen välillä. Nyt voit kilpailla riihikuivasta ja/tai kunniasta haasteellisissa nettipelitiloissa.

Osoita luovuutesi
Käytä grafiikanluomistyökalua tehdäksesi omia grafiikoita, jonka jälkeen voit läiskäistä ne omaan hattuusi tai vaikka huppariisi. Kun nyt olet muokannut skeittarisi haluamaksesi, voit kuvata kipeimmät kombosi laajennetulla skate.Reel -toiminnolla ja jakaa otoksesi koko maailman kanssa!


P7550K
Käytetty