Army of Two (PS3)
search
  • Army of Two (PS3)

Army of Two (PS3)

9,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty PS3 peli. Ikäraja: 18

Kaksin aina kivempaa! Tämä on loistava co-op shooter! Osta omasi!

Sinun on käytettävä toiminnantäyteisissä tehtävissä nokkeluutta, voimaa ja isoa arsenaalia muokattavia aseita voittaaksesi vihollinen. Sinulta saatetaan vaatia mitä tahansa laskuvarjohypyistä keskittymistä vaativaan tarkka-ampumiseen.

Enää et ole yksin taistelussa. EA Montrealin Boutique -tuotantotalossa kehitetty Army of Two muuttaa ns. 3rd person shooter -ammuskelupelien idean. Nyt pelaaja joutuu mukautumaan kahden taistelijan ympärille rakentuviin tehtäviin, strategioihin ja taktiikoihin, mutta myös taistelijaparin tuomaan etuun taistelussa.

Tänä päivänä Yhdysvallat palkkaa yksityisiä sotilastahoja tukemaan maan tavoitteita ja lisäämään valtion sotilasmahdin näkyvyyttä ympäri maailman. Vietnamin sodan jälkeen näiden yksityisten palkattujen militaristiyhtymien määrä on kymmenkertaistunut ja kasvaa edelleen. Kun valtion suora sotilaallinen vastuu vähenee, muuttuu epäselväksi myös se, kuka valtaa todellisuudessa pitää käsissään.

Army of Two asettaa pelaajan entisten Yhdysvaltain armeijan jääkäreiden asemaan, jotka nykyisin ovat yksityisten sotilastahojen alihankkijoina. Erikoistaitojen oikeanlainen yhdistely ja kehittäminen on olennaista, jotta taistelijapari saavuttaa aseman maailman tappavimpana duona.

Pelaajan on käytettävä toiminnantäyteisissä tehtävissä nokkeluutta, voimaa ja isoa arsenaalia muokattavia aseita voittaakseen vihollisen. Häneltä saatetaan vaatia mitä tahansa laskuvarjohypyistä keskittymistä vaativaan tarkka-ampumiseen. Peli luontuu sekä netissä muiden ihmispelaajien kanssa että tekoälyn avulla.

Tärkeimmät toiminnot

Kaksin aina kaunihimpi
Pelaajien on suoriuduttava kaksi taistelijaa vaativista tehtävistä, joissa on sovellettava kahden miehen taktiikoita ylivoiman saavuttamiseksi.

Oppiva tekoälykumppani
Army of Two:ssa on käytössä ns. PAI (intelligent partner AI eli älykäs toveri -tekoäly), joka kommunikoi, oppii, tekee yhteistyötä ja ottaa mallia ihmiskumppanistaan. PAI myös mukautuu pelaajan tasoon ja pelitapaan joko ottamalla johdon tai seuraamalla pelaajaa ja tottelemalla käskyjä.

Muokattavat aseet
Muokkaa ja kehitä kymmeniä tappavia aseita ja jaa ne kaverisi kanssa netissä tai ilman nettiä.

Moderni tarina suoraan lehtien otsikoista
Ulkopolitiikalla maustettu juoni keskittyy yksityisten sotilastahojen vaikutuksiin ja etniseen merkitykseen.

Nettipeli tuplana
Army of Two määrittelee uudelleen kahden pelaajan nettipelin, jossa pelaaja vaihtaa saumattomasti tekoäly-ympäristöstä ihmispelaajiin.

P61760K
Käytetty