Saints Row 2 Platinum (PS3)
search
  • Saints Row 2 Platinum (PS3)

Saints Row 2 Platinum (PS3)

9,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty PS3 peli. Ikäraja: 18

Aidosti vapaa ja dynaaminen pelikokemus GTA-henkisessä toimintapelissä.

Saints Row 2 tuo kaivattua aitoa vapautta ns. sandbox-tyylisiin avoimen maailman toimintapeleihin. Pelaajat voivat pelata ketä haluavat valitsemallaan tavalla ja vieläpä valitsemassaan seurassa tässä odotetussa jatko-osaassa suositulle Saints Row -pelille.

Tapahtumat sijoittuvat joitain vuosia alkuperäisen Saints Row´n tapahtumien jälkeiseen aikaan. Pelihahmon keskuspaikkana on Stillwater ja haasteena on nostaa Saintsit takaisin Stillwaterin hallitsijoiksi sekä samalla kostaa vihollisille nykyhetkeä varjostavat vääryydet.

Vapaa toiminta, monipuolinen taistelusysteemi, lukuisat tehtävät, vauhdikkaat kisat ja muut aktiviteetit pitävät huolen siitä, että Saints Row 2 tarjoaa pelaamista lukemattomiksi tunneiksi, niin yksin- kuin moninpelitoiminnankin puolella.

- Rajoittamattomat muokkausmahdollisuude - pelaa täysin muokattavalla hahmolla, joka voi olla mies- tai naishahmo, tai mitä vain näiden väliltä.
- Kulkuneuvoja voi kustomoida paitsi ulkoisilta ominaisuuksiltaan, myös tuunata niiden suorituskykyä.
- Niin asuntoja kuin jengejäkin voi muokata ällistyttävän monipuolisilla säätovaihtoehdoilla.
- Moninpelissä on mukana niin saumaton yhteistyöpelimuoto kuin myös laajalti vapaa kisailua ja kamppailua tarjoava moninpelitila.
- Upeita taisteluita ja uskomattomia kulkuneuvoja: lentokoneet, helikopterit, moottoripyörät, veneet ja autot ovat käytettävissä paitsi kulkuneuvoina, myös aseina! Lisäksi maataistelu tarjoaa monipuoliset mättömahdollisuudet niin lähitaistelussa, ammuskelussa tarkkoine tähtäysmahdollisuuksineen ja ihmiskilpineen.
- Vapaus tutkia - Enemmän tehtäviä, aktiviteetteja, ajokisoja, aseita, kulkuneuvoja, asuntoja, kaupunginosia ja sisätiloja kuin ikinä ennen. Yli 40 tarinatehtävää sekä lukuisa määrä bonustehtäviä pitävät pelaajan kiireisenä.

P57149K
Käytetty