Saints Row - The Third - The Full Package Essentials (PS3)
search
  • Saints Row - The Third - The Full Package Essentials (PS3)

Saints Row - The Third - The Full Package Essentials (PS3)

9,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty PS3 peli. Ikäraja: 18

The Full Package:
Saints Row The Third -peli, kolme DLC -lisätehtävää Genkibowl VII, Gangstas In Space ja The Trouble With Clones - Yli 30 kpl erilaisia lisäosia, mm. Shark Attack, Special Operations ja Genki Girl Vehicle Pack.

Vuosia Stilwaterin valtaamisen jälkeen Third Street Saints -jengi on kehittynyt omaksi brändikseen nimikkolenkkareineen ja energiajuomineen. Saints -jengin suosio ei kuitenkaan ole jäänyt huomaamatta. Legendaarinen maapallon laajuinen The Syndicate -niminen rikollisorganisaatio on iskenyt silmänsä Saintsiin ja vaatii heiltä suojelurahaa.
Kieltäydyttyäsi polvistumasta Syndicatelle, sinä siirrät taistelun Syndicaten hallitsemaan Steelport -kaupunkiin. Harrasta laskuvarjohyppyä tankeilla, kutsu ilmaiskuja satelliiteilla Meksikolaisia wrestling -jengejä vastaan ja tee kaikkea muuta hulvatonta, kunnes Steelport on liekeissä.
Saints Row: The Third antaa sinun ohjattavaksesi voimiensa huipulla olevan Saints -jengin. Steelport on kypsä poimittavaksi ja sinun vastullasi on sen tuominen hallintaasi. Muovaa kaupunkia ja jengiäsi haluamallasi tavalla, sekä tee kohtalokkaita päätöksiä, jotka muuttavat Steelportin ja Saintsin ikuisiksi ajoiksi.

P50433K

Tilausviitteet

ean13
4020628513306
Käytetty