Saints Row - The Third - The Full Package Essentials (PS3)
search
  • Saints Row - The Third - The Full Package Essentials (PS3)

Saints Row - The Third - The Full Package Essentials (PS3)

11,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty PS3 peli. Ikäraja: 18

The Full Package:
Saints Row The Third -peli, kolme DLC -lisätehtävää Genkibowl VII, Gangstas In Space ja The Trouble With Clones - Yli 30 kpl erilaisia lisäosia, mm. Shark Attack, Special Operations ja Genki Girl Vehicle Pack.

Vuosia Stilwaterin valtaamisen jälkeen Third Street Saints -jengi on kehittynyt omaksi brändikseen nimikkolenkkareineen ja energiajuomineen. Saints -jengin suosio ei kuitenkaan ole jäänyt huomaamatta. Legendaarinen maapallon laajuinen The Syndicate -niminen rikollisorganisaatio on iskenyt silmänsä Saintsiin ja vaatii heiltä suojelurahaa.
Kieltäydyttyäsi polvistumasta Syndicatelle, sinä siirrät taistelun Syndicaten hallitsemaan Steelport -kaupunkiin. Harrasta laskuvarjohyppyä tankeilla, kutsu ilmaiskuja satelliiteilla Meksikolaisia wrestling -jengejä vastaan ja tee kaikkea muuta hulvatonta, kunnes Steelport on liekeissä.
Saints Row: The Third antaa sinun ohjattavaksesi voimiensa huipulla olevan Saints -jengin. Steelport on kypsä poimittavaksi ja sinun vastullasi on sen tuominen hallintaasi. Muovaa kaupunkia ja jengiäsi haluamallasi tavalla, sekä tee kohtalokkaita päätöksiä, jotka muuttavat Steelportin ja Saintsin ikuisiksi ajoiksi.

P50433K
Käytetty