Killzone 2 Platinum (PS3)
search
  • Killzone 2 Platinum (PS3)

Killzone 2 Platinum (PS3)

11,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty PS3 peli. Ikäraja: 18

Killzone 2 vie pelaajat ultra-realistiselle sotanäyttämölle..

Guerrilla Gamesin kehittämä Killzone 2 on vain PLAYSTATION 3:lle luotu odotettu FPS-peli. Jatko-osa vie pelaajat tarkasti kuvatulle, ultra-realistiselle sotanäyttämölle, joka todella hyödyntää PS3:n prosessointitehoja.

Kaksi vuotta sen jälkeen, kun helghastit hyökkäsivät Vektaan Playstation 2:n alkuperäisessä Killzonessa, ISA vie taistelun vihollisen kotimaailmaan, Helghaniin. ISA:n tavoite on selvä: siepataan helghastien johtaja, keisari Visari, ja pysäytetään helghastien sotakone.

Pelaajat ohjaavat Seviä, sodan koulimaa veteraania ja Legioonana tunnetun erikoisyksikön jäsentä, ja johtavat koulutetuista sotilaista koostuvaa ryhmää tehtävänään helghastien uhkan eliminoiminen. Seville ja hänen ryhmälleen Helghaniin hyökkääminen on vasta alkua. Pääkaupunki Pyrrhuksen valtaamisesta vastaava ryhmä saa pian huomata, että helghastit ovat varteenotettava vastus kotiplaneetallaan. He ovat sopeut uneet planeetan vaikeisiin oloihin ja heillä on hallussaan voimanlähde, jota he voivat käyttää ISA:ta vastaan. Seville selviää, ettei hänen ryhmänsä taistele vain vihollisia vastaan - heidän pahin vastustajansa saattaa olla planeetta itse.

- Koe realistiset, tunnelmalliset ja tuhottavat ympäristöt, jotka reagoivat dynaamisesti Helghan-planeetan rajuihin oloihin
- Käytä uusia ja ainutlaatuisia aseita ja kulkuneuvoja, sekä Killzonen luotettavia klassikoita, kuten M82-G:tä ja StA-52 LA:ta
- Pelaa laajaa yksinpelikampanjaa ja jännittävää moninpeliä


P5021K

Tilausviitteet

ean13
711719157557
Käytetty