Stormrise (PS3)
search
  • Stormrise (PS3)

Stormrise (PS3)

9,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty PS3 peli. Ikäraja: 16

Vallankumouksellinen 3D-reaaliaikastrategia kolmannen persoonan kuvakulmasta.

Ota komento haltuusi taisteluiden eturintamalla ja koe sodan huuma tavalla, jota et ole ennen reaaliaikastrategioissa kokenut! Stormrise on uuden sukupolven 3D-reaaliaikastrategia, joka kuvaa tapahtumia kolmannen persoonan kuvakulmasta ja pistää pelaajan keskelle kiihkeintä toimintaa. Stormrise yhdistää RTS-genreä ja toimintaa toisiinsa uskomattoman vetovoiman sekä strategisen syvyyden voimin.

Pelissä maapallon suojaava ilmakehä on tuhoutunut katastrofien myötä jo vuosisatoja sitten. Tässä karussa ja autiossa maastossa planeetan asukkaat ovat joutuneet radikaalisti muuttumaan selvitäkseen elossa ja lopptuloksena on kaksi toisistaan poikkeavaa rotua, Echelon sekä Sai. Kummankin puoliskon taistellessa planeetan johtajuudesta on maapallon sivilisaatio jälleen kerran katastrofin reunalla.

- Johda joukkojasi etulinjasta - Hallitse yksikköjä ja jaa komentoja keskeltä taistelua 3. persoonan kuvakulmasta, minkä yksikön katsantokannasta tahansa. Kolmannen persoonan kuvakulma tuo peliin uskomatonta immersiota ja elävyyttä aivan toisella tavalla kuin ylhäältä kuvattu RTS.
- Ensimmäinen aito 3D RTS - Unohda litteät ja tasapaksut strategiapelit, Stormrise vie maailmaan, jossa peli on aidosti kolmiulotteinen korkeuseroineen ja monimuotoisine kenttineen ja pilvenpiirtäjineen.
- Vallankumoukselliset konsoli-RTS-ominaisuudet - Pelin ohjaussysteemi on helppo ja intuitiivinen oppia, pad-ohjauksesta huolimatta. Pelin taktinen playbook-toiminto antaa pelaajien käsiin kaikki strategiset valinnat, mutta entistä helpommin ja yksinkertaisemmin.
- Laajat moninpelitoiminnot - Moninpelitiloissa on on ”liity koska tahansa” -toiminto, joka on ennennäkemätöntä tämän genren peleissä.

P46498K
Käytetty