Boogie (PS2)
search
  • Boogie (PS2)

Boogie (PS2)

19,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Uusi PlayStation 2 peli. Ikäraja: sallittu

Tanssi, laula, luo! Pelaa täysin uuden rytmin tahtiin tässä laulamiseen ja tanssimiseen keskittyvässä bilepelissä, jossa voit luoda ja muokata täysin oman Boog-hahmosi. Valloita esiintymislavat ja nouse tähdeksi!

Nousehan siltä sohvalta ja joraa tämän tanssi- ja laulupelin uusien rytmien tahdissa. Luo ja muokkaa ikiomaa Boogiasi, nouse lavalle ja tähtää tähdeksi. Käytä PS2:n ohjainta ja lisälaitteena saatavaa mikrofonia esitelläksesi parhaat laulu- ja tanssinumerosi. Voit myös käyttää hauskaa ja intuitiivista Boogie Video Creatoria omien musiikkivideoiden tekemiseen, aina useita kuvakulmia ja viileitä erikoisefektejä myöten. Boogie sisältää valtavan hittivalikoiman yli neljältä vuosikymmeneltä, lukuisia rakastettavia hahmoja, helppokäyttöisen ohjauksen, ja on kaikenikäisille tanssi- ja laulupelien ystäville pakkohankinta.

Ominaisuudet:
Tee Boogistasi tähti
Valitse suosikki-Boog-hahmosi ja muokkaa sen ulkoasu haluamallasi tavalla. NDS-versiossa voit vaikuttaa pukeutumiseen yli 500 vaatekappaleen avulla itse tehtävien koristeiden kanssa.

Kontrollit, jotka saavat sinut sheikkaamaan
PS2:n intuitiivinen ohjaustapa ottaa olkapainikkeista ja analogisista tateista kaiken irti.

Sinun liikkeesi, sinun äänesi, sinun videosi
Tallenna parhaat tanssiliikkeesi videolle, nauhoita laulusuorituksesi ja tee Boogistasi tähti helppokäyttöisellä editointityökalulla. Muuta kamerakulmia, lisää efektejä ja luo täydellinen musavideo!

Piristä bileitä
Hauskat minipelit, moninpeli kaverin kanssa, yksi-vastaan-yksi -taistelut ja karaoke tekevät Boogiesta täydellisen pelin bileisiin kuin bileisiin. Se on ehdoton viihdepaketti piristämään iltaa. Musiikkitarjonta kattaa niin rockin ja popin kuin diskon ja funkinkin. Boogie saa sinut tanssimaan uudenlaisen biitin tahtiin.

P56589U
Lisätty