Star Trek - Conquest (PS2)
search
  • Star Trek - Conquest (PS2)

Star Trek - Conquest (PS2)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty PlayStation 2 peli. Ikäraja: 7

Star Trek: The Next Generation -televisiosarjan aikakauteen sijoittua Trek-peli on yhdistelmä strategiaa ja toimintaa yksinpelinä toimivassa galaktisessa valloituksessa. Valittavana on niin Tähtiliiton, Klingonien, Romulaanien, Cardassien kuin muidenkin rotujen joukot ja näitä johtamalla tavoitteena on galaksin valloittaminen, planeetta kerrallaan.

Vuoropohjaisessa strategiassa valtakuntaa rakennetaan ja säädetään useilla eri tavoin, mutta itse taistelu tapahtuu tosiaikaisessa tilassa. Rajoitettuja resursseja käytetään valtakunnan laajentamiseen ja pelaaja joutuu myös päättämään sodan suurista linjanvedoista joukkojaan johtamalla, tukirakenteita rakentamalla, uutta teknologiaa kehittämällä sekä tietysti osallistumaan itse taisteluihin.

- Strategiaa The Next Generation -aikakaudella: Kunkin rodun hallitsemat planeetat perustuvat TNG-aikakauden tapahtumiin ja isolla galaktisella kartalla vastataan pelin strategisiin haasteisiin vuoropohjaisesti valtakuntaa rakentaen ja laajentaen.
- Reaaliaikaista avaruustaistelua: Hallitse aluksia suoraan ja koe intensiivinen toiminta reaaliaikaisessa taistelutilassa.
- Resurssihallintaa: Viisaasti avaruustukikohtiin, tehtaisiin, tutkimuslaitoksiin ja aluksiin sijoittaminen määrittelee menestyksen.
- Kuusi pelattavaa rotua: Mukana mm. Tähtiliitto, Klingonit ja Romulaanit - jokainen rotu on yksilöllinen omine voimineen ja heikkouksineen.

P37281K

Tilausviitteet

ean13
093155130388
Käytetty