Sanansaattaja (2010) (DVD) Suurenna

Sanansaattaja (2010) (DVD)

Käytetty DVD.


Yliopiston historian laitoksen professori kuolee yllättäen työnsä ääreen. Pojalleen hän jättää perinnöksi elämäntyönsä sekä ...

Tiedot

P5495K

Saatavuus: Varastossa

4,90 €

Ei alennuspisteitä tälle tuotteelle.


Käytetty DVD. Kesto: 1 h 27 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: englanti


Yliopiston historian laitoksen professori kuolee yllättäen työnsä ääreen. Pojalleen hän jättää perinnöksi elämäntyönsä sekä selvittämättömän salaisuuden.

Professorin poika Ilkka suree juuri kuollutta isäänsä. Kun jotain arvokasta yllättäen riistetään pois, jää jäljelle vain sirpaleista kuvia, kuin takaumia menneeseen. ilkka asettuu vastakkain elämän arvaamattomuuden ja läheistensä rakkauden kanssa. Käydessään läpi jäämistöä paljastuu Ilkalle outoja asioita isän menneisyydestä ja tutkimustyötä yliopistolla. Ilkan ympärille alkaa hiljalleen kerääntyä vihjeitä isän elämäntyöhän liittyen. Side menneisyyden ja tämän hetken välille löytyy kirjoista ja kirjoituksista, pienistä palasista alkaa kasaantua kokonainen totuus, joka on tarkoitettu vain harvoille, mutta täytyy kuitenkin saattaa eteenpäin. Karmivalla tavalla Ilkalle paljastuu kuinka valitulle sanansaattajalle tarkoitettu viesti on useampaakin ihmiselämää suurempi ja niin arvokas että mittaamattomia uhrauksia on tehtävä.

Ohjaaja: Timo Puustinen

Näyttelijät: Kari Paju,Minna Aro,Saija-Reetta Kotirinta,Heikki Marjanen,Janica Selin,Jouni Uhlgren