Leijonasydän (Heart of a Lion (2013)) (DVD)
search
  • Leijonasydän (Heart of a Lion (2013)) (DVD)
  • Leijonasydän (Heart of a Lion (2013)) (DVD)

Leijonasydän (Heart of a Lion (2013)) (DVD)

6,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 35 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,englanti,ruotsi


Dome Karukosken elokuva Leijonasydän on koskettava ja särmikäs kertomus pikkukaupunkilaisesta uusnatsista, Teposta (Peter Franzén), joka rakastuu kiihkeästi temperamenttiseen Sariin (Laura Birn). Uudella avovaimolla on tummaihoinen poika Ramu (Yusufa Sidibeh). Kasvaako Teppo ulos ennakkoluuloistaan: Voittaako rakkaus vai kaveriporukan luoma paine? Entä miten käy Ramun, joka saa isäpuoliehdokkaakseen uusnatsin? Elokuvan yllättävän ja kulmikkaan huumorin taustalla on suuria tunteita ja sen ytimessä sykkii rohkea ja lempeä leijonasydän.

Leijonasydämen keskeisissä rooleissa nähdään Peter Franzén, Laura Birn, Yusufa Sidibeh, Jasper Pääkkönen, Timo Lavikainen, Jussi Vatanen, Pamela Tola ja Jani Toivola. Leijonasydän on palkitun ohjaajan Dome Karukosken viides pitkä elokuva. Karukosken edellinen elokuva Napapiirin sankarit oli vuoden 2010 katsotuin elokuva Suomessa. Leijonasydämen on käsikirjoittanut ja tuottanut Aleksi Bardy.

Ohjaaja: Dome Karukoski

Näyttelijät: Peter Franzén,Jasper Pääkkönen,Laura Birn,Timo Lavikainen,Pamela Tola,Laura Munsterhjelm,Stan Saanila,Jussi Vatanen,Niko Vakkuri,Janne Ravi,Deogracias Masomi,Mikko Neuvonen,Jani Toivola,Yusufa Sidibeh,Marko Pesonen

P35690K
Käytetty