Scary Movie 5 (2013) (Blu-ray)
search
  • Scary Movie 5 (2013) (Blu-ray)
  • Scary Movie 5 (2013) (Blu-ray)

Scary Movie 5 (2013) (Blu-ray)

7,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty Blu-ray. Kesto: 1 h 28 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Kauhukomediasarjan viides osa irvailee sellaisille menestyselokuville kuin Paranormal Activity, Mama, Sinister, The Evil Dead, Inception ja Black Swan. Osansa irvailusta saa myös popkulttuuri, jota edustavat elokuvan tähdet Ashley Tisdale, Simon Rex, Charlie Sheen, Lindsay Lohan, Snoop Dogg, Jerry O´Connell, Tyler Posey, Heather Locklear ja Mike Tyson.

Danin ja Jodyn talossa alkaa tapahtua outoja, kun Danin kolme vuotta erämaassa eläneet veljenlapset muuttavat pariskunnan luo. Kun kaoottiset tapahtumat alkavat vaikuttaa Jodyn työhön balettitanssijana ja Danin apinatutkijan uraan, pariskunta alkaa epäillä, että lasten äidin synkkä haamu vainoaa heitä. Yhdessä asiantuntijoiden ja useiden valvontakameroiden avulla pari ryhtyy suojelemaan uutta perhettään.

Scary Movie 5:n on ohjannut Malcolm Lee ja käsikirjoittanut sekä tuottanut legendaarinen komediaohjaaja, David Zucker (Hei me lennetään! ja Mies ja alaston ase -elokuvat), joka kirjoitti ja ohjasi sarjan edelliset osat Scary Movie 3 ja 4. Sisältää teattereissa ennennäkemättömiä kohtauksia!

Ohjaaja: Malcolm D Lee

Näyttelijät: Charlie Sheen,Chris Elliott,Heather Locklear,Lindsay Lohan,Jasmine Guy,Molly Shannon,Terry Crews,Simon Rex,Kate Walsh,Mike Tyson,Kendra Wilkinson,Ashley Tisdale,Audrina Patridge,Jerry O´Connell,Ben Cornish

P36743K

Tilausviitteet

ean13
6416548575339
Käytetty