Scary Movie (2000) (DVD)
search
  • Scary Movie (2000) (DVD)

Scary Movie (2000) (DVD)

6,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 24 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Kaikki alkaa siitä, kun naapurintyttö Cindy Campbell ja hänen ystävänsä Buffy, Brenda, Bobby, Greg, Shorty ja Ray kuulevat, että kaunis ja suosittu Drew on murhattu. Nämä nuoret, joita esittävät tietysti 20-30 –vuotiaat näyttelijät, pohtivat olisiko heidän viime Halloweenina tappamallaan miehellä osuutta asiaan. Pian selviää, että kaiken takana on kuminaama, joka hilluu hulluna veitsi kourassa eikä utelias reportteri Gail Hailstrom jätä henkiinjääneitä rauhaan. Kuulostaako tutulta?

Kun Scary Movie eli se ainoa oikea kauhuleffa pääsee vauhtiin, riepottelun kohteeksi joutuvat mm. elokuvat ”Scream”, ”Tiedän mitä teit viime kesänä”, ”Blair Witch Project”, ”Kuudes aisti” ja ”Matrix”. Kuusi täyskahjoa teiniä, mukana mm. Jon Abrahams (”Kauhun oppitunnit”), Shannon Elizabeth (”American Pie”) ja Carmen Electra (”Baywatch”) joutuvat puukkohippasille sekopäisen sarjamurhaajan kanssa. Täysin vajaamielinen kreisikomedia ja spoof-leffa, jossa suositut elokuvat saavat maistaa pilkkakirvestä oikein olan takaa!

Ohjaaja: Keenen Ivory Wayans

Näyttelijät: Shannon Elizabeth,Marlon Wayans,Shawn Wayans,Carmen Electra,Jon Abrahams,Anna Faris,Regina Hall,Kurt Fuller,Lochlyn Munro,Giacomo Baessato,Cheri Oteri,Dave Sheridan,David L. Lander,Frank B. Moore,Kyle Graham

P1423K

Tilausviitteet

ean13
6420201093795
Käytetty