Little Deaths (2011) (DVD)
search
  • Little Deaths (2011) (DVD)
  • Little Deaths (2011) (DVD)

Little Deaths (2011) (DVD)

9,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Uusi DVD. Kesto: 1 h 34 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Little Deaths on seksin, sadismin ja kuoleman täyttämä elokuvaorgia, vailla romantiikkaa ja punaisia ruusuja. Kohuttu kauhuantologia tuo yhteen kolme brittiohjaajaa, joiden tarinat eivät kaihda ruumiinnesteitä, väkivaltaa tai yllättäviä käänteitä.

House and Home (Sean Hogan)
Richard ja Victoria ovat yläluokkainen aviopari, joka kutsuu nuoren kodittoman naisen luokseen ikimuistoiselle illalliselle - josta ei tule puuttumaan niin ruokaa, viiniä, verta kuin suoliakaan.

Mutant Tool (Andrew Parkinson)
Entinen prostituoitu Jennifer kokeilee miehensä mieliksi uutta lääkitystä, jolla on kuitenkin odottamattomia sivuvaikutuksia...

Bitch (Simon Rumley)
Pete ja Claire vaikuttavat ulospäin kuin keneltä tahansa avioparilta, mutta suljettujen ovien takana heidän kaikki estonsa poistuvat salamannopeasti. Miten kuitenkin käy, kun Pete kyllästyy vaimonsa dominoivaan seksuaaliseen piiritysleikkiin?

Ohjaajat: Andrew Parkinson,Simon Rumley,Sean Hogan

Näyttelijät: Christopher Fairbank,Luke de Lacey,Brendan Gregory,Daniel Brocklebank,Holly Lucas,Siubhan Harrison,James Oliver Wheatley,Scott Ainslie,Mike Anfield,James Anniballi,Kate Braithwaite,Tommy Carey,Errol Clarke,Oliver Guy-Watkins

P47280U
Lisätty