Vanishing on 7th Street (2010) (DVD)
search
  • Vanishing on 7th Street (2010) (DVD)

Vanishing on 7th Street (2010) (DVD)

9,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Uusi DVD. Kesto: 1 h 27 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Ohjaaja Brad Anderson (Session 9, Transsiberian, The Machinist) tarjoilee karmivan, apokalyptisen trillerin, joka iskee hampaansa yhteen ihmis kunnan primitiivisimmistä aisteista: pimeänpelkoon.
Selittämätön ilmiö syöksee Detroitin täydelliseen pimeyteen. Auringon noustessa vain muutama selviytyjä on hengissä - tyhjien vaatekasojen, hylättyjen autojen ja pitenevien varjojen ympäröiminä. Kourallinen henkiinjääneitä (Hayden Christensen, Thandie Newton, John Leguizamo ja Jacob Latimore) onnistuvat kukin löytämään tiensä rähjäiseen kuppilaan, jonka bensa käyttöinen generaattori sekä muona- ja juomavarasto tarjoavat autiokaupungin viimeisen turvapaikan. Päivänvalon vähetessä kohti olematonta ja kuiskivien varjojen ympäröidessä selviytyjät, heille selviää vihollisen olevan itse pimeys, ja vain muutaman, ehtyvän valon lähteen pitävän heidät turvassa. Ajan käydessä vähiin ja pimeyden nuollessa jo ihoa, on ryhmän kohdattava äärimmäinen kauhu - vastatusten.

Ohjaaja: Brad Anderson

Näyttelijät: John Leguizamo,Thandie Newton,Hayden Christensen,Jordan Trovillion,Taylor Groothuis,Jacob Latimore,Christina Benjamin,Pamela Croydon,Courtney Benjamin,PJ Edwards

P4030U
Lisätty