Kammo (Dread (2009)) (DVD)
search
  • Kammo (Dread (2009)) (DVD)
  • Kammo (Dread (2009)) (DVD)

Kammo (Dread (2009)) (DVD)

6,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 30 min. Ikäraja: 18
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Hellraiserista Candymaniin, Clive Barker on modernin kauhu- ja fantasiagenren kummisetä. Clive Barkerin Veren kirjat -sarjan toisen elokuvan, Kammon, on mestarillisesti ohjannut hänen oppipoikansa Anthony DiBlasi, joka on osatuottajana tulevassa Hellraiser -elokuvassa, ja ollut tuottamassa elokuvia Veren kirjat ja Midnight Meat Train. Elokuvassa on käytetty fantastisia Artemin (Troija, Tomb Raider 2) tekemiä erikoistehosteita. Miljoonille faneille ympäri maailman mikään ei olisi kammottavampi ajatus kuin tämän kauhun virstanpylvään katsomatta jättäminen.

Stephen (Jackson Rathbone) ja Cheryl (Hanne Steen) ovat opiskelijoita, jotka tekevät dokumenttia ihmisten peloista, tietämättä että heidän ryhmänsä kolmas jäsen Quaid (Shaun Evans) on todistanyt omin silmin kuinka kirvestä heiluttava hullu murhaa hänen vanhempansa, ja haluaa nyt muiden jakavan hänen tuntemansa kauhun tunteen. He aloittavat dokumentin teon, mutta Quaid huomaa tylsistyvänsä haastatteluihin ja vie dokumentin teon syvemmälle tasolle, mikä johtaa heidän kolmen avautumiseen kameran edessä. Juuri kun Stephen ja Cheryl tajuavat olevansa tekemisissä mielipuolen kanssa he myöskin tajuavat olevansa oman tutkimuksensa koekaniineja... oppien enemmän peloista ja kammoista kuin mitä ihmismieli voi kestää.

Ohjaaja: Anthony Diblasi

Näyttelijät: Shaun Evans,Elissa Dowling,Jonathan Readwin,Jackson Rathbone,Laura Donnelly,Hanne Steen,Vivian Gray,Carl McCrystal,Paloma Faith

P34357K
Käytetty