Dreamcatcher, Ghost Ship & Stephen Kings It (Horror Collection) (3 DVD)
search
  • Dreamcatcher, Ghost Ship & Stephen Kings It (Horror Collection) (3 DVD)

Dreamcatcher, Ghost Ship & Stephen Kings It (Horror Collection) (3 DVD)

24,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 6 h 36 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Unensieppaaja:
Jonesy, Henry, Pete, Beaver. Heitä yhdistää ystävyyden lisäksi myös oudot voimat, jotka he saivat eräänä kohtalokkaana päivänä lapsuudessaan. Mutta nyt kauhistuttava vihollinen asettaa heidän ystävyytensä ja voimansa julmaan testiin, josta nelikon kaikki jäsenet eivät selviä. Eloonjääneiden tehtävä on pelastaa maailma ennennäkemättömältä uhalta. Pulssia kiihdyttävää jännitystä. Sankaruutta. Jääkaapinkylmiä väristyksiä. Uskomattomia erikoistehosteita. Kaikki tämä pääsee valloilleen tässä innovatiivisessa kauhusaagassa, jonka William Goldman ja ohjaaja/toinen käsikirjoittaja Lawrence Kasdan ovat työstäneet Stephen Kingin romaanin pohjalta. Vakuuttavaa näyttelijäkaartia johtaa itseoikeutetusti Morgan Freeman, joka esittää ”ammu ensin, ja ammu sitten uudestaan” –mentaliteetin omaavaa muukalaisten metsästäjää. Huippuluokan tehostekomppania herättää henkiin uskomattomia visioita massiivisesta eläinten vaelluskohtauksesta ankeriaan kaltaisen valtavan hirviön salattuihin mielenliikahduksiin. Jos sci-fi/kauhu kiinnostaa missään määrin, älä kulje onnesi ohi: Unensieppaaja vie vielä sinutkin!

Aavelaiva:
Löytäjä saa pitää. Mikä tahansa hylätty alus, joka ajelehtii kansainvälisillä vesillä on vapaata riistaa. Onnekkaan löytäjän tarvitsee vain julistaa paatti omakseen ja hinata se satamaan. Mutta löytäminen ei ole aina hyväksi, kuten eräs erikoisryhmä saa karvaasti havaita.Aavelaiva on tyylikäs, erikoistehosteilla lastattu kauhuristeily Pahuuden kartano – ja Kolmetoista aavetta –elokuvien tuottajilta Joel Silver, Robert Zemeckis ja Gilbert Adler. Hylynpelastajat on koulutettu toimimaan missä tahansa olosuhteissa, mutta kiivetessään salaperäisesti tuuliajolle joutuneen luksusristeilijän reelingin yli he joutuvat kasvotusten sanoinkuvaamattoman kauhun kanssa. Julianna Margulies, Gabriel Byrne, Ron Eldard ja Isaiah Washington muodostavat iskuryhmän, joka saa vastaansa Sielujen Keräilijän. Steve Beckin (Kolmetoista aavetta) hyytävässä ohjauksessa aluksen upea juhlasali, keittiö, kapteenin tilat ja moni muu uhkaa tihkuva soppi muuttuu todelliseksi pelon ja kauhun näyttämöksi. Bon voyage, väristysten ystävät!

Se
SE voi olla mikä tahansa. Raateluhampain varustettu hirviö, joka ei pysy valkokankaalla. Jotain omituista, joka piileskelee kellarissa. Mikä hyvänsä pahin pelkosi onkaan, kukaan ei tunne sitä paremmin kuin Stephen King. Kingin vuonna 1986 julkaisemaan bestselleriin perustuva Se on selkäpiitä karmiva, järkyttävä matka suoraan intiimin pelon lähteelle. Harry Anderson, Annette O’Toole, John Ritter ja Richard Thomas ovat pääosissa elokuvassa, jossa Uudessa Englannissa sijaitsevassa pienessä kylässä vaikuttava pahantahtoinen voima ottaa klovnin (Tim Curry) olomuodon. Mutta tästä touhusta on pelleily perin kaukana. Klovni terrorisoi nuorisoa ja saattaa epäonnekkaimmat heistä manan majoille rutkasti ennen aikojaan – kunnes jotkut nuoret päättävät taistella vastaan. Paha nostaa jälleen päätään 30 vuotta myöhemmin: tällä kertaa se on ilkeämpi, vihaisempi ja kuolettavampi. Ystävykset, jotka muistavat nuoruuden kauhut liiankin hyvin, liittoutuvat jälleen taistellakseen Pahaa vastaan.

Ohjaajat: Steve Beck,Lawrence Kasdan

Näyttelijät: Jason Lee,Morgan Freeman,Tom Sizemore,Thomas Jane,Donnie Wahlberg,Gabriel Byrne,Julianna Margulies,Ron Eldard,Isaiah Washington,Desmond Harrington,Damian Lewis,Timothy Olyphant,Mikey Holekamp,Reece Thompson,Giacomo Baessato,Joel Palmer,Andrew Robb,Eric Keenleyside,Rosemary Dunsmore,Michael O´Neill

P8616K
Käytetty