Tommy (2014) (Blu-ray)
search
  • Tommy (2014) (Blu-ray)
  • Tommy (2014) (Blu-ray)

Tommy (2014) (Blu-ray)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty Blu-ray. Kesto: 1 h 34 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Estelle Svensson laskeutuu Arlandan lentokentälle viikko ennen joulua. Vuotta aiemmin hän pakeni henkensä edestä tyttärensä ja miehensä, Tommyn, kanssa miehen juuri osallistuttua Ruotsin rikoshistorian suurimpiin lukeutuvaan ryöstöön. Estelle on saapunut hakemaan Tommyn osuutta saaliista, mutta poliisi epäilee entisen rikollispomon menehtyneen. Huhu Tommyn kuolemasta leviää nopeasti alamaailman piireissä ja tämän osuudesta saaliiseen alkaa tappava taistelu. Valtataistelun vilskeessä - entisten liittolaisten muuttuessa vihollisiksi - Estelle ottaa Tommyn aseman haltuunsa.

Tommy on tarina naisesta kohumiehensä takana. Tarina on moderni klassikko kuningattaresta, joka palaa kotiin ja polttaa kaupungin - ja kahdesta sisaruksesta, kahdesta äidistä, kolmesta tyttärestä ja heidän miehistään.

Ohjaaja: Tarik Saleh

Näyttelijät: Ewa Fröling,Ola Rapace,Amanda Ooms,Johan Rabaeus,Moa Gammel,Alexander Stocks,Ingela Olsson,Lykke Li Zachrisson,Alexej Manvelov,Inez Buckner,Azzan Jack,Mahmut Suvakci,Alexander Ljung Boyea,Egil Linge,Ramou Jack

P46620K
Käytetty