Pete ja Lohikäärme Elliott (Petes Dragon) (Blu-ray)
search
  • Pete ja Lohikäärme Elliott (Petes Dragon) (Blu-ray)
  • Pete ja Lohikäärme Elliott (Petes Dragon) (Blu-ray)

Pete ja Lohikäärme Elliott (Petes Dragon) (Blu-ray)

8,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty Blu-ray. Kesto: 1 h 38 min. Ikäraja: 7
Tekstitykset: suomi,englanti,ruotsi


Uusi versio Disneyn rakastetusta perhe-elokuvasta ”Pete ja lohikäärme Elliott”, joka on seikkailukertomus orpopojasta nimeltä Pete ja hänen parhaasta ystävästään Elliottista, joka sattuu olemaan lohikäärme.

Vuosien ajan vanha puunveistäjä Meacham (Robert Redford) on ilahduttanut paikallisia lapsia tarinoillaan hurjasta lohikäärmeestä, joka elää Yhdysvaltain luoteisrannikon metsien kätköissä. Meachamin omalle tyttärelle Gracelle (Bryce Dallas Howard), joka toimii metsänvartijana, nämä tarinat ovat pelkkiä tarinoita... kunnes hän kohtaa Peten (Oakes Fegley). Pete on salaperäinen 10-vuotias poika, jolla ei ole perhettä eikä kotia ja joka väittää elävänsä metsässä ison, vihreän Elliott-lohikäärmeen kanssa. Lisäksi Peten kuvausten perusteella Elliott vaikuttaa hyvin samanlaiselta kuin Meachamin tarinoiden lohikäärme. Apunaan Natalie (Oona Laurence), 11-vuotias tyttö, jonka isä Jack (Wes Bentley) omistaa paikallisen sahan, Grace ryhtyy selvittämään, mistä Pete on tullut, minne hän kuuluu ja mikä on totuus tarinoiden lohikäärmeestä.

Ohjaaja: David Lowery

Näyttelijät: Robert Redford,Wes Bentley,Karl Urban,Bryce Dallas Howard,Craig Hall,Jim McLarty,Gareth Reeves,Isiah Whitlock Jr,Phil Grieve,Marcus Henderson,Oona Laurence,Oakes Fegley,Tim Wong,Esmée Myers,Annabelle Malaika Süess

P47161K

Tilausviitteet

ean13
8717418487621
Käytetty