The Place Beyond the Pines (Blu-ray)
search
  • The Place Beyond the Pines (Blu-ray)

The Place Beyond the Pines (Blu-ray)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty Blu-ray. Kesto: 2 h 20 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Voimakas ja sykähdyttävä tunnedraama isien ja poikien välisestä katkeamattomasta katkeruudesta, tähtinään Ryan Gosling, Bradley Cooper, Eva Mendes, Ben Mendelsohn ja Ray Liotta.

Luke (Gosling) on määränpäätön uskalikko, joka kulkee kaupungista toiseen tekemässä stunt-performansseja moottoripyörällään. Matkalla hän kohtaa menneisyytensä Rominan (Mendes) ja saa tietää tulleensa isäksi sillä aikaa, kun on keskittynyt maailman karnevaaleihin. Hän päättää ryhtyä vastuulliseksi perheen pääksi, hylätä elon tien päällä ja tienata elantonsa arkisesti automekaanikkona. Huoltamon Robin (Mendelsohn) keksii kuin keksiikin käyttöä stunt-taitoiselle Lukelle ? ilmiömäisenä sarjapankkiryöstäjänä.

Ei aikaakaan, kun lainvalvoja Avery Crossin (Cooper) koura tavoittaa sankarin. Kunnianhimoinen keltanokka Avery harhailee vaarallisen korruptoituneen etsivä Delucan (Liotta) ikeen alla, etsien tasapainoa työn, vaimonsa ja poikansa välillä. Lopulta kahden perheenpuolustajan, Averyn ja Luken, yhteenotto säteilee myös kummankin jälkikasvun harteille, eikä pojille (Dane DeHaan ja Emory Cohen) jää muuta vaihtoehtoa, kuin katsoa silmiin kohtalokasta, mutta yhteistä isiensä perintöä.

Ohjaaja: Derek Cianfrance

Näyttelijät: Ray Liotta,Bruce Greenwood,Ryan Gosling,Bradley Cooper,Eva Mendes,Ben Mendelsohn,Harris Yulin,Rose Byrne,Olga Merediz,Robert Clohessy,Dane DeHaan,Emory Cohen,Mahershala Ali,Kevin Craig West,Gabe Fazio

P8510K
Käytetty