• Lisätty
The Mule (2018) (Blu-ray)
search
  • The Mule (2018) (Blu-ray)
  • The Mule (2018) (Blu-ray)

The Mule (2018) (Blu-ray)

6,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty Blu-ray. Kesto: 1 h 56 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Earl Stone on köyhä ja yksinäinen kahdeksankymppinen mies, jolle tarjotaan työtä autonkuljettajana. Tietämättään Earlista tulee Meksikon kartellin huumekuriiri. Hän suoriutuu hommasta hyvin - jopa niin hyvin, että hänen lastinsa kasvaa merkittävästi ja kartelli määrää hänelle valvojan. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa, joka on kiinnostunut Earlin tekemisistä; hän osunut myös määrätietoisen Yhdysvaltain huumepoliisin agentin, Colin Batesin, tutkaan. Vaikka Earlin rahahuolet kuuluvat pian menneisyyteen, alkavat hänen menneisyytensä virheet painaa häntä yhä enemmän, eikä ole varmaa, riittääkö hänen aikansa näiden virheiden korjaamiseen ennen kuin lainvalvojat tai kartellin joukot saavat hänet kiinni.

Lisämateriaalit:


• Making of The Mule: Nobody Runs Forever : Join actor/producer/ director Clint Eastwood and the all-star cast and crew of The Mule as Eastwood makes his bold return to the big screen.
• Toby Keith “Don’t Let the Old Man In” Music Video

Ohjaaja: Clint Eastwood

Näyttelijät: Andy Garcia,Clint Eastwood,Laurence Fishburne,Dianne Wiest,Bradley Cooper,Alison Eastwood,Clifton Collins Jr.,Jill Flint,Manny Montana,Taissa Farmiga,Ignacio Serricchio,Michael Peña

P78330K
Käytetty