• Lisätty
Jäniksen vuosi (1977) (DVD)
search
  • Jäniksen vuosi (1977) (DVD)
  • Jäniksen vuosi (1977) (DVD)

Jäniksen vuosi (1977) (DVD)

9,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Uusi DVD. Kesto: 2 h 9 min. Ikäraja: 7
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Mainosmies Vatanen (Antti Litja) lähtee työhön vaimonsa nyrpeän ilmeen saattelemana. Työpaikalla esimies sanoo, ettei Vatanen ole ajan uusien haasteiden tasalla. Hänet lähetetään työmatkalle Kouvolaan jossa asiakas valittaa uuden deodorantin mainoskampanjasta. Matkan ja neuvottelun ajan Vatanen on muissa maailmoissa.

Kun Vatanen ja valokuvaaja Heinonen jatkavat matkaansa, heidän autonsa törmää jäniksenpoikaan. Vatanen löytää loukkaantuneen jäniksen metsästä ja jää sen vierelle pimenevään iltaan. Keskellä yötä valokuvaaja palaa takaisin huhuilemaan Vatasta, mutta turhaan.

Ohjaaja Risto Jarvan viimeiseksi jäänyt elokuva sai aikanaan hyvän vastaanoton. Se oli yleisömenestys jota kehuttiin kilpaa, eikä syyttä. Jäniksen vuosi on kestänyt aikaa erinomaisesti. Tänä päivänäkin se on poikkeuksellisen hieno elokuva, jonka keskeinen sanoma ihmisen ja luonnon välisestä yhteydestä vetoaa kaikenikäisiin.

Ohjaaja: Risto Jarva

Näyttelijät: Antti Litja,Kauko Helovirta,Ahti Kuoppala,Kosti Klemelä,Martti Pennanen,Heikki Nousiainen,Esa Pakarinen,Martti Kuningas,Markku Huhtamo,Paavo Hukkinen,Juha Kandolin,Anna-Maija Kokkinen,Hannele Lanu,Hannu Lauri,Tuija Piepponen

P78323U
Lisätty