Puhu hänelle (Hable con ella) (DVD)
search
  • Puhu hänelle (Hable con ella) (DVD)

Puhu hänelle (Hable con ella) (DVD)

6,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 48 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi

Elokuva kertoo kahdesta miehestä, jotka puhuvat ja puhuvat – kaikille, jotka vain ovat valmiit kuuntelemaan ja myös niille, jotka eivät voi heitä kuulla. Se joku puheen ulottumattomissa voi olla rakastettu, joka makaa koomassa.

Marco on toimittaja ja hänen rakkaansa Lydia on härkätaistelija. Lydia loukkaantuu areenalla ja päätyy koomapotilaaksi sairaalaan. Sairaalassa Marco tapaa Benignon, nuoren, miehekkään sairaanhoitajan. Benignon elämän suuri rakkaus lepää niin ikään koomassa: sairaanhoitajan sydämen valo on nuori ballerina, joka on jäänyt auton alle.

Benigno on jo pitkään palvonut kaunotarta kaukaa ja salaa, mutta tytön onnettomuuden myötä Benigno pääsee hoitamaan tyttöä ja huolehtimaan tästä. Benigno ei voi keskustella tiedottoman tytön kanssa, mutta mies voi silti puhua hänelle.

Marcon ja Benignon samankaltaiset kokemukset tuovat heidät yhteen ja miehet ystävystyvät. Miesten välinen suhde ja heidän rakkautensa kooman sylissä nukkuviin naisiin on elokuvan keskipisteessä; tarinan kantavaksi teemaksi nousee yksinäisyys, jonka voi tuntea niin seurassa kuin yksinkin.

Ohjaajat: Pedro Almodovar,Pedro Almodóvar

Näyttelijät: Geraldine Chaplin,Elena Anaya,Rosario Flores,Mariola Fuentes,Leonor Watling,Dario Grandinetti,Javier Camara,Chus Lampreave,Javier Cámara,Loles León,Lola Dueñas,Darío Grandinetti,Pina Bausch,Caetano Veloso,Roberto Álvarez,Adolfo Fernández,Ana Fernández

P6551K

Tilausviitteet

ean13
5706550023678
Käytetty