Southpaw (2015) (Blu-ray)
search
  • Southpaw (2015) (Blu-ray)

Southpaw (2015) (Blu-ray)

7,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty Blu-ray. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Kiitetty ohjaaja Antoine Fuqua (”Training Day”) ja käsikirjoittajat Kurt Sutter (”Sons of Anarchy”) ja Richard Wenk (”The Mechanic”) tuovat valkokankaalle elokuvan ”Southpaw”, joka kertoo tähtinyrkkeilijän ja kevyen keskisarjan maailmanmestarin Billy ”The Great” Hopen (Oscar®-ehdokas Jake Gyllenhaal) kiehtovan tarinan.

Billy Hopella on kaikki - huikea ura, kaunis ja rakastava vaimo (Rachel McAdams), ihastuttava tytär (Oona Laurence) ja ylellinen elämäntyyli. Kun vastoinkäymiset sitten alkavat piinata hänen elämäänsä ja hänen pitkäaikainen managerinsa ja ystävänsä (Curtis ”50 Cent” Jackson) hylkää hänet, hän vajoaa pohjalle.

Rähjäiseltä lähisalilta löytyy kuitenkin yllättävä pelastaja: Tick Willis (Oscar®-voittaja Forest Whitaker), joka tunnetaan entisenä ottelijana ja kaupungin kovimpien amatöörinyrkkeilijöiden valmentajana. Billyn ainoa vaihtoehto on panna tulevaisuutensa peliin Tickin neuvojen ja kärsivällisyyden varaan, ja niin hän käy elämänsä kovimpaan taisteluun yrittäessään sovittaa virheensä ja ansaitakseen takaisin rakkaidensa luottamuksen.

Ohjaaja: Antoine Fuqua

Näyttelijät: Forest Whitaker,Jake Gyllenhaal,Naomie Harris,Rachel McAdams,John Cenatiempo,Beau Knapp,Clare Foley,Victor Ortiz,Rita Ora,Skylan Brooks,Miguel Gómez,Oona Laurence,David Whalen,Adam Ratcliffe

P43397K

Tilausviitteet

ean13
5706140573262
Käytetty