Football Factory, The (2004) (DVD) Suurenna

Football Factory, The (2004) (DVD)

Käytetty DVD.

Tommyn elämä pyörii viikonlopun ympärillä, sillä silloin kolmenkympin rajapyykkiä lähestyvä kaveri voi tavoitella satunnaista seksiä ja päihteitä mielin määrin. Kaikkein parasta huumetta on kuitenkin puhdas adrenaliini, joka jyrää...

Tiedot

P35384K

Saatavuus: Varastossa

4,13 €

Alennettu hinta!

-30%

5,90 €

Ei alennuspisteitä tälle tuotteelle.


Käytetty DVD. Kesto: 1 h 27 min. Ikäraja: 18
Tekstitykset: suomi

Tommyn elämä pyörii viikonlopun ympärillä, sillä silloin kolmenkympin rajapyykkiä lähestyvä kaveri voi tavoitella satunnaista seksiä ja päihteitä mielin määrin. Kaikkein parasta huumetta on kuitenkin puhdas adrenaliini, joka jyrää verisuonissa futismatseissa tai paremminkin niiden ulkopuolella. Tommy on nimittäin fanaattinen Chelsea-fani ja kuuluu sen kannattajakunnan ns. ”firmaan”, joiden suurin kiinnostus kohdistuu tappeluihin toisten seurojen ”firmojen” kanssa. Ja nyt on edessä todellinen koitos: Chelsea kohtaa verivihollisensa Millwallin ja Tommy jengeineen on valmis päästämään helvetin valloilleen – kävi miten kävi.

Lahjakas brittiohjaaja NICK LOVE on tehnyt hätkähdyttävän elokuvan, joka perustuu John Kingin legendaariseen The Football Factory -romaaniin. Jalkapallohuligaanien alakulttuuriin kipeästi pureutuva elokuva on kaunistelematon kertomus englantilaisten jalkapallohulluudesta ja miehistä, jotka etsivät porukoita joihin liittyä ja sotia joissa taistella. The Football Factory paljastaa viikonloppusoturien pimeän puolen ja osoittaa, että tämän päivän huliganismi ei ole vain marginaalissa operoivien ääriainesten työtä.

Ohjaaja: Nick Love

Näyttelijät: Dudley Sutton,Danny Dyer,Frank Harper