Tyttö sinä olet tähti (DVD)
search
  • Tyttö sinä olet tähti (DVD)

Tyttö sinä olet tähti (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 36 min. Ikäraja: sallittu
Tekstitykset: suomi,englanti,ruotsi


Kriitikoiden ja yleisön ylistämä Tyttö, sinä olet tähti on ajankuva nykypäivän nuorista, tarina joka koskettaa ikään ja sukupuoleen katsomatta. Se on inhimillinen ja humoristinen elokuvan unelmista ja rakkaudesta.

Täydellisen perheen täydellinen tytär Nelli unelmoi laulajan urasta vaikka vanhemmat toivoisivat lapselleen lääkärin uraa. Nelli saa avukseen Sunen, hip hop-DJ:n, joka pelkää naisia, mutta on musiikkinsa suhteen ehdoton. Intohimo musiikkiin lähentää kuitenkin lahjakkaista nuoria toisiinsa enemmän kuin kummallakaan olisi tarkoitus - siinä kiitetyn rakkauskomedia lähtöasetelma.

Tyttö, sinä olet tähti oli vuoden 2005 yksi kotimaisista yleisömenestyksistä. Se sai esikoiselokuvalle sensaatiomaiset Jussi-ehdokkuutta ( mm. paras elokuva ja paras ohjaus ) ja valittiin kilpailemaan Berliinin arvostetuilla elokuvajuhlilla, ainoana vuoden suomalaiselokuvista.

Ohjaaja: Dome Karukoski

Näyttelijät: Jussi Nikkilä,Elena Leeve,Mikko Leppilampi,Mikko Kouki,Pamela Tola,Joonas Saartamo,Samuli Vauramo,Eero Milonoff,Anna Leena Härkönen

P33493K

Tilausviitteet

ean13
6415750054908
Käytetty