Lentäjä (Aviator, The (2004)) (DVD)
search
  • Lentäjä (Aviator, The (2004)) (DVD)

Lentäjä (Aviator, The (2004)) (DVD)

4,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 2 h 43 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi

Martin Scorsesen Hollywood-glamouria pursuava suurelokuva tuottajalegenda Howard Hughesista, joka oli mies monen tunnetun tähtösen takana, ja myös heidän käsipuolessaan.

Hughes (Leonardo DiCaprio) oli taitava liikemies, keksijä, naistenmies ja armoitettu eksentrikko. Toiset tavoittelevat tähtiä ja heille taivas on kattona, mutta Hugesille se oli vasta alkua: elokuvatähtien lisäksi hän rakasti intohimoisesti lentokoneita ja oli Hollywood-uransa ohella mukana kehittämässä kaupallista lentoliikennettä, lopulta omistaen TWA-lentoyhtiön.

Elokuvassa kaikkien platinablondien äitiä Jean Harlow’ta esittää No Doubtin laulaja Gwen Stefani, joka tekee Aviatorin myötä elokuvadebyyttinsä. Ava Gardnerina hehkuu Kate Beckinsale, Katharine Hepburnin roolissa nähdään Cate Blanchett. Rasavilliä hurmuria ja miekkailuelokuvien kiistatonta kuningasta Errol Flynniä elokuvassa esittää Jude Law.

Lentäjä voitti viisi Oscar-palkintoa; kuvauksesta, leikkauksesta, lavastuksesta, puvustuksesta sekä parhaasta naissivuosasta (Cate Blanchett).

Ohjaaja: Martin Scorsese

Näyttelijät: Brent Spiner,Alec Baldwin,Leonardo DiCaprio,Jude Law,Cate Blanchett,Kate Beckinsale,Ian Holm,John C. Reilly,Frances Conroy,Alan Alda,Danny Huston,Matt Ross,Kelli Garner,Gwen Stefani,Adam Scott

P1308K

Tilausviitteet

ean13
6420201163856
Käytetty