Maksuvaihtoehdot

Käytämme maksunvälittäkänä kotimaista Paytrailia. HUOM! Jos olet rekisteröitynyt asiakkaaksi vuosia sitten ja et enää pääse valitsemaan maksutapoja, niin lisää matkapuhelinnumerosi maksu/toimitustietoihisi. Tämä onnistuu helposti ostoskorissa osoitteet osiossa Päivitä linkin kautta.

Verkkopankit

Maksaminen onnistuu kaikilla kotimaisilla verkkopankkipainikkeilla.

Luottokortit

Voit maksaa Visalla ja Mastercardilla sekä Visa Electronilla.

Collector Lasku/Osamaksu

Collector tarkistaa luottotiedot ja siitä syystä kysyy henkilötunnusta (sivustomme ei sitä näe).
 
Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.
 
Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.  
 
Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.
 
Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.
 
Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:
 
Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf
 
Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia, Matkahuoltoa tai R-kioskien ärräpostia. Tuotteet lähetetään yleensä seuraavana arkipäivänä maksun saapumisesta. 

Ärräpaketista: Ilmoita mihin R-kioskiin haluat paketin toimitettavan. Puhelinnumero on myös hyvä olla asiakastiedoissa jotta saat ilmoituksen paketin saapumisesta kioskiin.

Postiennakko ei ole toimitusvaihtoehdoissamme.

Toimituskulut

Toimituskulut Suomen alueella 3.95€ - 6.95€ riippuen tuotteitten määrästä/painosta/koosta ja toimitustavasta. Nouto liikkeestä toimitustavassa ei ole toimtuskuluja.

Myyntialue
  

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan pääsääntöisesti EU:n alueelle. Jos tilaat muualta niin varmista toimituskulut lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@videodivari.fi.

Toimitusaika
  

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin / R-kioskille viimeistään seuraavana arkipäivänä tai heti kun saamme tilaustuotteet toimittajilta. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa. 

Viallisen tuotteen palautus
  

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@videodivari.fi, tai puhelimella numerosta 040-5792442. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
  

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. 
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Riitatilanteet

Linkkejä riidanratkaisuelimiin:


Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Ensisijaisesti sähköpostilla osoitteesta info@videodivari.fi