Metropolis (2001) (DVD)
search
  • Metropolis (2001) (DVD)
  • Metropolis (2001) (DVD)

Metropolis (2001) (DVD)

14,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 44 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Japanilainen anime-elokuva saavuttaa uudet korkeudet ja kierrosnopeudet tässä unenomaisen loisteliaassa mestariteoksessa! Osamu Tezukan (Astroboy) piirtämään ja Katsuhiro Otomon (Akira) käsikirjoittamaan klassiseen manga-sarjakuvaan perustuva Metropolis vie katsojan matkalle toiseen ulottuvuuteen. Rintaron (Galaxy Express 999) ohjaama elokuva on täynnä sydämet pysäyttäviä kohtauksia ja unohtumattomia hahmoja.
Metropoliksen hyperteollistuneessa maailmassa yhteiskunta on jakautunut kahtia. Duke Red on Metropolista hallitseva despootti, joka hamuaa alati lisää valtaa. Omapäinen tiedemies luo lapsenkaltaisen superandroidin, joka näyttää täsmälleen Duke Redin edesmenneeltä tyttäreltä. Duke Red päättää käyttää Timaksi nimettyä androidia voimakkaan tietokoneverkon keskuksena. Tietokoneidensa avulla tyranni suunnittelee hallitsevansa pian koko maailmaa.

Timan kadotessa yksityisetsivä kutsutaan hätiin. Poikansa kanssa etsivä yrittää ottaa selvää mistä oikein on kysymys ennen kuin on liian myöhäistä. Poika löytää Timan Metropoliksen sisälmyksissä sijaitsevista labyrinteista ja nuoret ystävystyvät. Mutta Duke Red kätyreineen ei aio luovuttaa.

Ohjaaja: Tarô Rin

Näyttelijät: Scott Weinger,Dave Mallow,Toshio Furukawa,Jamieson Price,Yuka moto,Kei Kobayashi,Kouki Okada,Junpei Takeguchi

P48169K

Tilausviitteet

ean13
5050582173970
Käytetty