Simpsonit: Greatest Hits (Simpsons Classics: Greatest Hits) (DVD)
search
  • Simpsonit: Greatest Hits (Simpsons Classics: Greatest Hits) (DVD)

Simpsonit: Greatest Hits (Simpsons Classics: Greatest Hits) (DVD)

8,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Uusi DVD. Kesto: 1 h 50 min. Ikäraja: sallittu
Tekstitykset: suomi,ruotsi

- Kaikkien aikojen ensimmäinen Simpsonit jakso.
On parempi ottaa kuin antaa! Bartin tatuoinnin poiston jälkeen Homer epäonnistuu sekä tavaratalon joulupukkina että koirakilpailuissa, joten joulunäkymät eivät vaikuta kovin lupaavilta. Mutta Homer pelastaa päivän Pukin pikku apulaisen avulla, antaen lahjoista parhaan – koko perheen kesken jaetun rakkauden. Loma-ajan klassikko!!

IKÄVÄ REHTORI - Simpsoneiden 100. jakso.
Mieti mitä toivot! Bartin koira juoksee hurjana ympäri Springfieldin ala-astetta ja aikaansaa rehtori Skinnerin erottamisen. Kun sijainen Ned Flanders yrittää ottaa ”hyvän kaverin” osan rehtorina, Bart asettuukin Skinnerin puolelle auttaakseen tätä saamaan työnsä takaisin. Oudon opettavainen tarina rasvatusta skottilaisesta, kielletystä ystävyydestä ja rukouksen kummallisesta vaikutuksesta.

HOMER JA ROSKAKUSKIT - Simpsoneiden 200. jakso.
Kun Homer päättää asua mieluummin jätteiden keskellä, kuin olla koppavien roskakuskien pompoteltavana, tulee Springfieldistä Amerikan roskakolo. HEKUMOI rakkauden päivän sumean lämpimässä hyväilyssä. KIRMAA jäteveden eltaantuneessa tuoksussa!! MITTAILE Vaippavuoren haisevia korkeuksia!!! (Kosteuspyyhe täytyy ostaa erikseen.)

IHME - Kaikkien aikojen katsotuin Simpsonit jakso!
Jos Bart ei läpäise historian tenttiä, tulee hänestä historiaa! Nyt vaaditaan kaikki apu mitä saatavilla on. Kolaroiko Otto koulubussin – tarkoituksella? Onko Jumalan kanssa viime hetkellä tehty sopimus laillisesti sitova? Onko Bart oikeasti pakotettu...opiskelemaan!?! Tämä epätoivon värittämä tarina petoksesta ja punakynästä antaa jännittävän vastauksen.

LISAN ENSIMMÄINEN SANA - Maggie puhuu ensimmäistä kertaa!
Mitä aikaisemmin lapset alkavat puhua, sitä aikaisemmin he myös alkavat soittaa suutaan! Takautuma paljastaa Simpsoneiden varhaiset epätoivoiset taistelut. Ensimmäiset kaksi vuottaan Bart elää autuudessa, mutta Lisa-vauvan synnyttyä ja viedessä kaiken huomion, Bart alkaa tasoittaa tilannetta. Vauhdikasta menoa ja taaperrusta sisältävä tarina mustasukkaisuudesta, kesytetyistä pahan tuulen puuskista ja rakkauden osoituksista. *Vierailevina tähtinä Elizabeth Taylor, Maria Wallace, Steve Martin ja U2
P77047U
Lisätty