Lego Friends (LEGO Friends ()) (DVD)
search
  • Lego Friends (LEGO Friends ()) (DVD)

Lego Friends (LEGO Friends ()) (DVD)

4,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 14 min. Ikäraja: sallittu
Tekstitykset: ei ole / ei tiedossa


Uusi tyttö kaupungissa
Olivia on muuttanut kaupunkiin ja odottaa malttamattomana uusien ystävien saamista. Niinpä hän menee vapaaehtoiseksi Heartlake Cityn Loistavat lemmikit tapahtuman adoptiokojulle. Yksi koiranpennuista pääsee kuitenkin karkuun ja tuhoaa kaiken, minkä Andrea, Emma, Mia ja Stephanie ovat vaivalla tapahtuman eteen tehneet. Se siitä ystävystymisestä... Muutamassa minuutissa
Olivia on saanut neljä upouutta vihollista. On vain yksi keino korjata vahinko - yhteistyö! Saavatko Olivia, Andrea, Emma, Mia ja Stephanie korjattua asiat yhteisvoimin ajoissa Loistavat lemmikit -tapahtumaa varten?

Yllätysjuhlat
Emma, Olivia, Andrea ja Mia suunnittelevat yllätysjuhlia Stephanien syntymäpäiville. Ystävyksille valkenee pian, että suunnitelman salaaminen Stephanielta on hankalaa, sillä tämä tulee epäluuloiseksi, kun tytöt ovat liian kiireisiä viettämään aikaa hänen kanssaan.

Delfiiniristeily
Olivia, Stephanie, Andrea, Mia ja Emma osallistuvat koulun tiedekilpailuun ja voittavat risteilyn luksusjahdilla. Merellä kaikki ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan.




P74789K

Tilausviitteet

ean13
6420201159699
Käytetty