Forza Motorsport 5 - Racing Game of The Year (Xbox One)
search
  • Forza Motorsport 5 - Racing Game of The Year (Xbox One)

Forza Motorsport 5 - Racing Game of The Year (Xbox One)

€19.90
Tax included
Quantity
On stock

Used. Age rating: exempt

Forza Motorsport 5 on elokuvamainen autopelikokemus, jonka pääosassa ovat maailman upeimmat autot ja radat. Peli on kehitetty alusta alkaen hyödyntämään Xbox Onen ja pilvipalvelun huikeaa tehoa kiihkeän vauhdintunteen välittämisessä aivan omalla tasollaan. Racing Game Of The Year sisältää 17 uuden sukupolven rataa, ja lisäksi voit ladata 10 Top Gearin autogurujen valitsemaa bonusautoa.

Jatkuva ajaminen ja kehitys
Älä aja yksin - Pilvipalvelua hyödyntämällä peli opettelee sinun ja ystäviesi ajotapoja ja pystyy jäljittelemään oikean ihmisen käyttäytymistä. Drivatar-tekniikalla saadaan aikaan jatkuvasti kehittyvä vastustajaverkosto, joka on aina valmis kisaamaan. Kuskeilla on aitoja ominaisuuksia ja ne tekevät inhimillisiä virheitä, joten voittokin tuntuu oikealta.

Aitoakin aidompaa
Ennennäkemätöntä visuaalista realismia - Uuden sukupolven grafiikkamoottori tuottaa häikäisevän yksityiskohtaista grafiikkaa 1080p:n tarkkuudella ja 60 ruudun sekuntinopeudella.

Huikeimmat autofantasiat
Forzavista - Koe itse, millaista on omistaa maailman harvinaisimpia autoja. Tarjolla on kokemus, joka päästää sinut lähemmäksi pelin jokaisen auton historiaa, valmistuksen yksityiskohtia ja potentiaalia.

P37746K

Specific References

ean13
885370818338
Used