Deus Ex - Human Revolution - Nordic Edition (Xbox 360)
search
  • Deus Ex - Human Revolution - Nordic Edition (Xbox 360)

Deus Ex - Human Revolution - Nordic Edition (Xbox 360)

€9.90
Tax included
Quantity
On stock

Used Xbox 360 game. Age rating: 18

Pelin ensimmäinen, Nordic Edition erä sisältää Explosive Mission Packin ja Tactical Weapons Packin ilmaiseksi.

Olet Adam Jensen, turvallisuusspesialisti, joka on valittu valvomaan Amerikan kokeellisimman biotekniikkayrityksen turvallisuutta. Mutta kun iskujoukko käyttää laatimaasi suunnitelmaa murtautuakseen laboratorioon ja tappaakseen suojeluksessasi olleet tiedemiehet, työnkuvasi muuttuu täysin. Aikana, jolloin tieteen läpimurrot voivat muuttaa urheilijan, sotilaan ja vakoojan yli-ihmiseksi, joku pyrkii keinoin varmistamaan, että ihmiskunnan evoluutio seuraa tiettyä polkua ja sinun on selvitettävä miksi - päätöksesi ja valintasi ovat ainoa asia, joka voi muuttaa sen. Kauan odotettu palkitun pelisarjan paluu, jossa yhdistyvät toiminta- ja roolipelien parhaat puolet: täydellinen sekoitus taistelua, hiiviskelyä, hakkerointia ja sosiaalista pelaamista.

Ominaisuudet
- Pelaa Adam Jenseninä, mekaanisesti tehostettuna agenttina: räätälöi ja päivitä hahmosi yli 50 ainutlaatuisella tehosteella, jotka tukevat sinun pelityyliäsi.
- Tappavia aseita: Yli 20 asetta, kussakin omat räätälöitävät elementtinsä.
- Lukuisia vihollisia kuten vaarallisia toistoja, tehostettuja erikoisjoukkojen sotilaita, kehittyneitä robotteja sekä tietenkin eeppisiä pomohahmoja.
- Reaktiivinen ja vaarallinen maailma; valinnoillasi on vaikutusta pelin maailmassa.
- Avoin maailma: jokaiseen haasteen on aina useita ratkaisuja.
- Aktivoi ainutlaatuinen Cyber Renaissance -asetus: löydä ainutlaatuinen maailma, jossa yhdistyvät lähitulevaisuus ja renessanssi.
- Kierrä maailmaa: vieraile useissa kohteissa eri puolilla maailmaa, joilla on kaikilla on oma design-, juoni- ja peli-elementtinsä.
- Murskaa maailmanlaajuinen salaliitto: selvitä tarina ja keneen voit oikeasti luottaa.
- Päätä ihmiskunnan tulevaisuudesta: päätöksesi ja toimintasi ratkaisevat ihmiskunnan lopullisen tulevaisuuden.

P5487K
Used