Lost Planet - Extreme Condition (Xbox 360) Maximize

Lost Planet - Extreme Condition (Xbox 360)

Used game.


Lost Planetissa lumipiraatit liikkuvat selviytymispuvuissaan läpi vihamielisten, lumen peittämien ympäristöjen ja taistelevat akrid-olentojen kanssa selviytymiseen vaadittavasta arvokkaasta ...

More details

P5476K

Availability: On stock

8,90 €

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 0,20 €.


Used Xbox 360 game. Age rating: 16

Lost Planetissa lumipiraatit liikkuvat selviytymispuvuissaan läpi vihamielisten, lumen peittämien ympäristöjen ja taistelevat akrid-olentojen kanssa selviytymiseen vaadittavasta arvokkaasta lämpöenergiasta. Yksi näistä piloteista, nimeltään Wayne, oli jo varma kuolemastaan, kunnes hänet pelastettiin.

Hän muistaa kuitenkin vain muutaman sirpaleen menneisyydestään, kuten sen, että hirviömäiset akridit tappoivat hänen isänsä. Jäähunnun alla kytee suunnitelma, jonka avulla aiotaan tuhota niin akridit kuin lumipiraatitkin. Mitä Waynelle todella tapahtui? Kuka on tuhoisan suunnitelman takana? Kohtaa arvokkaita liittolaisia ja vaarallisia vihollisia Waynen etsiessä totuutta.

- Tuimaa toimintaa:Lost Planeton nopeatempoinen hahmon takaa kuvattu räiskintä, jossa on syvyyttä, arvoituksia ja tehoa, kuten kunnon scifi-klassikossa pitääkin.

- Xbox Live® -yhteensopiva:Voit kokeilla eri pelimahdollisuuksia ladattavan sisällön ja verkon yhteistyö- ja versus-taisteluiden ansiosta.

- Ajoneuvopohjainen pelattavuus:Käytä tehokkaita aseistettuja ajoneuvoja ja aseita vaarallisessa maastossa liikkumiseen sekä pelottavien ja uhkaavien vihollisten tuhoamiseen. Siirry ajoneuvoista jalkamieheksi tilanteen mukaan.

- Laajat arktiset ympäristöt:Lumimyrskyt, arktiset tuulet ja jäävuoret ovat kaikki ällistyttävän aidon tuntuisia - eeppisiin ja elokuvamaisiin tapahtumiin on helppo eläytyä.

- Huippukehittäjät:Suosittujen ja kehuttujenOnimusha- ja Devil May Cry -pelisarjojen kehittäjät ovat yhdessä luoneet Lost Planetin laajan maailman.